Här var det minsann tyst

Både från mig, och från er.

I fredags jobbade jag bara halvdag, inte helt fel faktiskt! Att jag slutade dagen med att luncha med Heléne gjorde inte saken sämre! Vi åt china- buffé och blev så mätta att vi nästan kunde rulla därifrån! Vi förvånades något över en tunn, liten späd sak som kom och satte sig bredvid oss när vi hade ätit upp. Jaha tänkte vi båda, det måste väl vara att slänga pengarna i sjön för i den kroppen kan väl ändå inte äta så mycket mat… Men oj oj oj vad fel vi hade! Första tallriken anlängde och jag tror inte jag talar helt osanning om jag säger att högen på tallriken var nämre decimetern hög och ända ut på kanterna! Jaja, en sån kanske man kan få i sig… Ok… Även där hade vi fel! Hon gick och hämtade en tallrik till!!! VA???? Hahaha! Jag älskar mat men mina och Helénes portioner ihop kom inte ens upp i hennes första tallrik! Som en bonus hann jag med tåget som gick 12:43 istället för det jag hade tänkt att ta 13:01 så jag fick lite mer tid hemma innan jag åkte och hämta Per.

Kan väl lika väl säga redan nu att vi kikade på bil i veckan också och blir det som vi kalkulerat kommer vi beställa en Peugeot 308 SW Premium i början/mitten av april. Färgen har vi dock fortfarande lite snack om… Jag kan tänka mig en lite beige- aktig variant för att slippa se skiten så lätt (tvätta är inte kul!) men Per hittade en blå/ocean- färg, som jag tycker är jättefin, men knappast bekvämt… Så, vi får se! Det är lite saker som måste falla på plats först bara, men det vore inte fel att kunna göra beställningen innan sista april för då får vi ett års bensinförbrukning också! Snacka bra! Vi åker ju några mil bara vi åker hem till mina hemtrakter eller hem till Pers.

Igår var vi bara ute och gick i söta, ja, Norrtälje är sött, och myste i solen och Per hade väl kameran mer framför nyllet än vad han hade solen där… Haha!!! Här är ett av korten på en som är soldyrkare, även denna tidiga vårsol!

som ni ser är det en hel del snö där uppe! Och det har vid detta laget ändå sjunkt ihop!!! Här får ni njuta lite mer av vad han förevigade igår!

Jaha, där ser ni lite hur mysig Pers hemstad faktiskt är! Små gamla hus lite här och där och även om det var svinkallt igår, och idag, så går man bara och njuter och myser och vill sätta sig på en av alla bänkar och dricka varm choklad med grädde!

Idag fyller ”lille” Per år, hela 28 år blir han dagen till ära och även min älskade far blir ett år äldre, hela 57 år! Du ska få din present när vi kommer ner pappa i april! Söta Patrik fyllde ju år i fredags och tydligen passade skjortan vi bad mamma och pappa köpa och ta med till honom när de åkte till Norge! Gött!

Nepp, nu ska jag bara nana i soffan, njuta till doften av nybkat bröd och inse, det är några timmar kvar av söndagen och jag får krypa ner med världens bästa sambo och födelsedagsbarn!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

4 reaktioner till “Här var det minsann tyst”

  1. Hej gumman
    En liten fråga hur 17 hade du kommit fram till bänken?
    Skoj med ny bil vilken färg det än blir.

  2. Hur??? jag gick! Det är en lekplats utanför Pers gamla skola och snön är alltså nedtrampad och stenhårt packad så det var verkligen bara att gå även om snödjupet från början troligen var omöjligt att ta sig an!

  3. Ska säga till Per att bilden är bra 😉 Och ja, kul med ny bil, om vi kommer till skott och bestämmer oss någon gång 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *