Happy birthday to me, happy birthday to meeeeee!!!

Ja, nu har jag passerat det magiska strecket, 30 år blev man igår men jag känner mig inte en dag äldre, visst är det skönt!

Fick en liiiiten sovmorgon vilket var skönt, vaknade väl vid 9- tiden och fick veta att kaffet var klart och frukosten framdukad på bordet! Me Love! Jag älskar min underbara sambo! Vi åt lite och tog det lugnt fram till 10 då vi begav oss ned till stan. Per med uppdrag som skulle göras innan överraskningen skulle ske. Med facit i hand blev det röda rosor och skumpa!!! Underbart båda sakerna men just rosorna blev jag överlycklig över! Helt rätt dag att komma med de första blommorna! För egen del gick jag in på Esprit för att titta efter klänningar och hittade några helt underbara… Men det blev ”bara” tre efter godkännande från Per att det var ok att de ihop kostade 1900 kr! Vill verkligen fylla år heeeeela tiden!

Gick även förbi en guldsmed och inhandlade en längre silverkedja och sen in på Cervera och köpte de två formar jag tittat på SÅÅÅÅ länge men aldrig kommit mig för att köpa, men nu, med presentkort, så är de äntligen mina! Behöver jag säga att de är svarta? 😉 Jag har beslutat mig för att inte lägga upp bilder på sakerna jag fått med tanke på vad vi råkade ut för i vintras vill jag inte ”locka” någon, oavsett värde på saker och ting betyder de otroligt mycket för mig! Man får se det som en inbjudan istället, att komma hit och se vad jag fått och köpt! Med två mastodontpåsar och en liten var det dags att bege sig hemåt igen och jag är glad att jag har cykel! Det var varmt igår!

Väl hemma finner jag Per i köket, marinerar oxfilén, och där fanns även blommorna! SÅ GLAD! Det var bara att packa badkläderna för nu började jag förstå var vi skulle spendera resten av dagen, nämligen hemma hos Satu och Jonas! De bor perfekt ute på landet och har en pool så varför inte? Jag klagar INTE! Jonas kom strax efter 12 och när han hade lämnat oss (tyvärr för att åka och jobba igen) satte Satu igång grillen medans vi drack lite Rasberry daiquiri som välkomstdrink, och MUMS så gott det var! Per är inte förtjust i varken jordgubbar eller hallon så jag fick även hans, thanks darling! Sen var det slappa som gällde efter maten, lite mer vin, lite vatten, väldigt mycket sol och kärlek och lite drinkar, Piña colada har jag insett är mumsigt! Jonas anlände någon gång mellan fyra och fem, har faktiskt inte den blekaste för jag låg i poolen (på tal om blek alltså 😉 )

Födelsedagsbarnet

Då blev det kaffe och tårta, och det säger man INTE nej till!

Satu hade gjort fin och väldigt god tårta!

och nu till utmaningen… Är glad att det inte var 30 ljus de hade fixat fram, hade inte haft en chans!

Ååååååååhhh hej!

Och nu till det roliga… De har SÅN fantasi och njöt åt att jag gick på det! Men sorry Satu och Jonas, jag råkar faktiskt vara förtjust i fjärilar så helt och hållet lyckades ni inte! Men jag fick först en fjäril med ett jätteroligt brev som beskrev hur just den fjärilen kom till Sverige…

Flälill

Värdparet kunde knappt hålla sig för skratt…

Älskade vänner!

Det jag faktiskt fick var en kaffekvarn och den kaffebryggare jag tittat på SÅÅÅÅ länge! Självklart är det Chilli- färgen som jag även har vattenkokare och brödrost i… ”Råkade” även köpa den färgen på hårblåsen i vintras.. Så idag inhandlades det lite kaffebönor som vi ska testa att mala själva imorgon och brygga. Häftigt när man kan få ett nytt intresse, bara köpa Liiiiite kaffe varje gång!

Efter presenterna var vi alla fyra hungriga men självklart kan man inte fylla 30 år utan att dricka skumpa!

Älsklingen fick äran och födelsedagsbarnet slappade i solen!
Fin skuggbild av ängsbuketten som vi njöt av

En av kissekattarna njöt lite av uppmärksamheten och solen, nämligen Felicia… Tror jag… Hon och systern Franchi är väldigt lika nämligen…

Felicia...

Sen fick jag skumpan, YUMMIE!

Moët så klart!

När detta var uppdrucket var även maten framdukad och resten av kvällen var bara myspys!

Tack mina underbara vänner för att ni gjorde min dag så perfekt!!! Och älsklingen, tack för att du finns vid min sida!

Till helgen kommer ännu fler vänner upp/ner och med tanke på hur vädret ska bli kan det bli intressant att se om det är fler än jag som troligen missar att dricka lika mycket vatten som alkohol, för annars blir det nog en väldigt billig fylla i 30- gradig värme! Men, vi ska ju äta grekiskt så det är snällt att det svenska sommarvädret visar sig från sin bästa sida samtidigt!

Hoppas att vännerna mina ställer upp på bilder så ni kan få se vilka jag håller kära!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

5 reaktioner till “Happy birthday to me, happy birthday to meeeeee!!!”

  1. Gud vilka vänner du (ni) har.Jag förstår att ni hade det verkligt trevligt och roligt.

  2. Jamen va faan jag misstänker att du slänger upp dem här sedan. Då vill man ju va så snygg det går… Genomsvett, högröd och ruffsig ingår inte i det konceptet. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.