Gnäll och sjukstuga goes crazy nr V

Ja, mycket gnäll blir det så kan du inte hantera det, sluta läsa nu.

Vaknade i morse och såg att mitt högra öga var lite rosa på själva ögonvitan och under hela dagen blev det rödare och rödare så när jag ändå skulle till Telenor och hämta telefonen gick jag även in på Apoteket för att höra med dem om de hade tips på vad jag kunde göra. Ja, ringa sjukvårdsupplysningen skulle jag rekommendera fick jag som svar. För tydligen var det inte normalt att man får ev. ögoninflammation i bara ett öga. Så, efter att jag kom hem med telefon och ögondroppar och efter dusch, betalning av räkningar och registrering av deklarationen så ringde jag 1177 och bad dem ringa upp istället för att sitta och vänta i kön. När de väl ringde upp så är det återigen en sån där trevlig KÄRRING som man får tala med och ja, det är ju en ögoninflammation och det räcker att du sköljer med ljummet vatten i en vecka så ska det bli bättre. Blir det inte det får du gå till vårdcentralen. Ok, bra, då ska det ju inte vara någon fara… Förutom:

1: Det smittar och innebär att jag som redan innan tvättar händerna som en galning för att inte smitta vidare viruset jag tydligen bär på ska tvätta mig ännu mer och framförallt inte röra ögat. 2: Läste på Stockholms landstings hemsida att om bara ENA ögat är inflammerat ska man uppsäga vårdcentralen. Här kommer det luriga, jag sa just att bara ett öga är inflammerat till KÄRRINGEN men det reagerade hon inte ens på. Så, ok jag ger det en vecka sen får Kungsgatans VC ÅTERIGEN ett besök av mig… När ska detta sluta? *gråter en utmattad skvätt*

Det andra som är gnäll just nu har jag nämnt lite ovan… Min telefon, iPhone, som idag kom till butiken igen efter att ha vänt på verkstaden. De har återställt den helt och hållet, inget som jag hade finns alltså kvar och säkerhetskopieringen har tydligen inte fungerat som den ska i min dator. Sätter i SIM- kortet och nada… Ingen 3G- täckning och nu är det tydligen mitt SIM- kort som är kaiko… KUL? Inte direkt, så på lördag, eller kanske redan imorgon innan vi åker och handlar, ska jag beställa ett nytt SIM i butiken för det finns inte ens chans att jag betalar de 250 kr som de informerar om på hemsidan när jag inte gjort något fel och kortet är dessutom från december månad 2009. Det är inte rimligt att det bara ska fungera i knappt fem månader. Sååååå, jag sitter återigen med min gamla telefon och fasar för dagen jag får SIM- kortet och måste återinstallera ALLT jag laddat ner, försöka få in all musik igen på telefonen och dessutom försöka på något sätt få tillbaka mina gamla bilder in i telefon-fa**kapet igen. Önskar verkligen att Satu och Jonte inte skulle till Finland och mysa med Satus mormor, men jag förstår att hon vill åka och hälsa på, man har bara en mormor! Men de kan verkligen sin sak med telefonen och de hade nog kunnat hjälpa mig för jag är redo att gråta nu… Vad är det mer som ska gå åt fanders?

Jag får se om jag ens orkar uppdatera imorgon eller i helgen, men om jag inte gör det får ni gärna kommentera för nu är det lite tyst här alltså!

Men, imorgon är det fredag i alla fall hörrni, det ser till och med jag fram emot!

Ta hand om er!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Gnäll och sjukstuga goes crazy nr V”

  1. Lilla gumman,det är inte lätt att kommentera så mycket skit som du har åkt på.Men det är bara bryta ihop och gå vidare.
    kram på dig

  2. förstår att du snart ger upp! här kommer en stärkande *kram*
    Å ett litet tips som du kanske vet men…. byt din handduk OFTA om det är ögoninflammation. annars går det aldrig över. eller använd papper till ögonen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.