Giv mig styrka

Så har jag känt mer eller mindre hela dagen och inte bättre blev det på vägen hem, men men, inte så mycket jag kan göra direkt så det är lika bra att bryta ihop och komma igen direkt!

En sak är det nog att vi har bokat mer eller mindre hela vår 3- veckors semester vilket innebär att även om vi skulle vilja så kan vi inte åka utomlands om vädret suger här hemma i sverige… Vilket det har en viss tendens att göra… Och resorna på höstkanten är ju svindyra jämfört med priserna nu! Så… det finns en chans/risk att det blir en liten weekend på ett slott igen, om pengarna inte sparas till något annat vill säga, det finns mycket man kan göra för de pengarna och visst har man drömmar om saker och ting, sen att få tummen ur, ja, haha, det är en annan femma!

Något som är lite halvkomiskt på jobbet är att de senaste veckorna känns det som att man bara ätit godis/tårtor/glass… Idag bjöd Coor på glass och imorgon bjuder E.ON på glass eftersom ”vi” fyller 10 år, den ni!!! Kom på också idag när jag satt och tittade i min almanacka, jag firar anställd 1 år idag! Wiiieee!!!

Nope, nu ska jag vara ”social” på nätet, älskade Jecica pockar på uppmärksamhet 😉

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

3 reaktioner till “Giv mig styrka”

  1. Hihi, kommer nog inte heller komma ihåg mitt tredje år att det är detta datumet så det är lugnt Heléne, man får missa 😉

  2. kan bara hålla med dig….styrkan sitter i SOLEN men det vet man ju bara hur det stavas…. 🙁 minns knappt hur den ser ut!
    Kram A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *