Fredag den 13:e

och än så länge, peppar peppar, har inget gått snett, men jag har sinnet öppet för att det skulle göra det för säkerhetsskull. Men 13 är ändå mitt turtal, man får alltså försöka göra det så bra som möjligt av något dåligt eller hur? hihih

Vet inte riktigt vad jag sysslar med, är riktigt rastlös, men sitter och tittar på hockey! Vad gör man inte för välgörande ändmål? Västerås VS Icebreakers… Hmm…

Har suttit både idag och igår med att rätta sk. avvisade leveranser som betyder lätt beskrivet att en kund tecknat avtal med oss men vi får inte ta över avtalet från den leverantör som har avtalet idag pga att vi har felaktiga uppgifter. Senaste datum att söka till kommande månadsskifte är den 15:e varje månad så vi gjorde nu vad vi kunde för att hålla vår del av avtalet mot våra kunder och tjopp, inte ett enda ärend är kvar av alla som fann sedan tidigare! RIKTIGT stolt över mig själv och tackar för att jag fick chansen att visa vad jag går för! Ska jobba övertid imorgon och då ska jag lägga upp kostnader på kunder som vill lämna oss i stället, visst är det raka motsatserna? Har planerat att infinna mig på jobbet 6:30 och åka därifrån 11:30, dessutom ska jag ta det i kompledighet så det ger de dubbla timmarna enligt kollegan som jobbar för facket, jo man tackar! Sen blir det att bara ta det lugnt, ska baka och så men det ska jäsa hur många timmar som helst så det löser sig nog. Per har haft en katastrofvecka om jag förstått hans sms rätt så att ta det lugnt är nog hans melodi också.

Den dagliga promenaden kommer jag däremot inte att strunta i, i alla fall ska jag gå den imorgon. Min kära mor är noga med att poängtera att man måste ha en vilodag så det lutar åt att söndagen blir en sån. Vi ska till Norrköping för att träffa Åsa J och sen kika på basketlandskamp. Men, vaknar vi tidigt finns nog risken att vi går ändå, tiden får utvisa.

Näpp, nu ska jag ta på mig och hämta älsklingen, veckohandling hägrar!

Och Jessica L, välkommen till bloggen, nu när du har tid att läsa 😉

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

En kommentar till “Fredag den 13:e”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.