Fredag

Och ja, det har varit en lugn dag kan man säga. Två filmer avklarade, den första var ”The Clash Of The Titans” och njae… Av fem möjliga får den KANSKE två… Vi satt bara och väntade på att slutet skulle komma…
En "sådär"- film...

Den ni! Nu sitter jag och tittar på ”It´s Complecated” och småler mest hela tiden. Men, den är nog mest en typisk tjejfilm… Fyra av fem i betyg.

Måbra- film

Annars har jag också hunnit med att gå ut och gå med söta Lina, en fd. inhyrd kollega på E.ON som med sin sambo och lilla dotter numera bor i Linköping. Skönt att ha någon att snacka med och gå ut och gå med… Det var Lina som fick med mig på Bodycombat i våras, men eftersom jag nu inte ska fortsätta att träna på gymmet så får vi ta promenixer istället.

Vad som händer i helgen, ja, det får nog tiden utvisa men med tanke på väderleksrapporterna så verkar det bli allt möjligt som väder.. Igår strålande solsken och +30 och idag, regn och åskoväder pga värmen… Hur vet man??????

Jaja, that´s it for this time… Hope to see you soon!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

En kommentar till “Fredag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *