Ett litet snabbt!

det blir ett litet snabbt inlägg då jag är helt slut och ska orka jobba imorgon också… men idag, idag, idag fick den nya fyrhjulingen komma hem till oss! Blank och fin! Är jätteglad över att vi tog oss i kragen och slog till! Ska bli roligt att visa den för mamma och pappa som kommer i helgen! De ska nämligen hjälpa oss med att sätta upp gardiner i vardagsrummet, vi har äntligen hittat gardiner med mökläggningsförmåga och då är det lika bra att passa på. Solen står nämligen rakt in i lägenheten och det blir skållhett på våren, sommaren och tidig höst och det kan vi nu försöka undvika. Ska bli skönt! Sen att jag bara har en enda del kvar av koftan att sticka gör inte saken sämre, men återigen behöver jag lite hjälp från mor min, men äntligen ska jag få klart något som ja stickar! Har aldrig fått det annars tror jag utan mamma har tagit över det och fått det klart!

Så, ”bara” onsdag, torsdag och fredag kvar sen är det helg! Och om jag inte är helt uta och cyklar ska vi grilla hos Satu och Jonas på fredagkväll, håller tummarna för riktigt bra väder så man får njuta lite! Saknar er! Ni är hjärtligt välkomna hem igen!

Massa av kramar tille r alla som läser!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

En kommentar till “Ett litet snabbt!”

  1. Kram på dig själv.
    Och du har varit jätteduktig med koftan och tröjan som du håller på med nu,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *