Ett kort inlägg

Idag var sista arbetsdagen för denna veckan! Beredskapsveckan avslutades idag 07:45 och imorgon är jag alltså ledig. Sen att jag bara har klippning inbokad imorgon gör inte saken sämre! Första gången när jag är ledig heldag som jag faktiskt inte har något planerat hela tiden.

Sitter och njuter av att HV71 just nu leder med 4-1 mot Skellefteå och Djurgården leder med 4-0 över LHC. Vi njuter för fulla muggar i soffan!!! Det LUTAR åt den drömfinal vi hoppats på… Matcherna är långt ifrån slut så vi får se hur det slutar.  Njuter också av att jag varit och tränat igen och svettats ett rosa linne till ett rött linne när jag gick därifrån, det ni!

Hoppas ni har en bra torsdag! Kram

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

5 reaktioner till “Ett kort inlägg”

  1. hmm bara undrar…. hur ska det gå i finalen? Ni kan ju inte vara lyckliga båda två då 😉 nån måste ju förlora
    kram

  2. Jag kan nog vara glad ändå! HV har vunnit SM- guldet senare än DIF så det kan få vara deras tur nu. Och med tanke på vad de har fått kämpa med under några år är de nästan värda guldet. Men vi får se hur det går, kommer ju inte gråta om HV tar guldet 😉

  3. Haha nä det kan jag ju förstå! Men hmm deras tur njae…sjuttan va du e sportslig då *asg*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *