Eniga är ni i alla fall

I vilken längd på håret som jag ”bör” ha… vi får se efter sommaren vad som händer, ska inte klippa mig förrän i augusti eller något och då kan jag vara trött på att ha lite längre så det blir med automatik kortare hos frisören Emma 😀

Idag kom de underbart söta tofflorna jag beställde! Och de är underbart sköna!!! Nu kan jag slänga de jag har på jobbet som varit trogna tjänare under ca 5 år tror jag de är nu…

Längtar till sommaren, den får gärna komma nu till helgen och stanna till sista augusti typ… En massa kalas och fester där klänningar är inblandade och det vore underbart att slippa gå med en tjock jacka ovanpå… men men, strumpbyxor är något jag ska inhandla innan nästa helg i alla fall, för blek är bara förnamnet till vad man faktiskt är!

Just nu öser regnet ner och det enda jag vill är att det ska ha slutat imorgon men det får jag nog drömma om! En sak som jag slipper drömma om är att jag och Cicci, en kollega, ska gå och äta våfflor efter jobbet! Det är ju SÅ gott!!! Längtar så mycket och nu är dagen äntligen här! Nästa onsdag får vi se vad det blir, då ska Heléne och jag fika. Vad gör man inte för att förgylla varandras vardag?

Hur har er början av denna vecka varit då?

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *