En kort, lång, fredag

Tjenixen!

Hur är er fredag då? Min har varit helt ok! Kom ut och det var +7 grader och njutningen var fullkomlig hela vägen till stationen, det var verkligen underbart ute ju! Jobbade bara till 11:15 idag och åt lunch på jobbet och satt på tåget hem 12:01. Så dagen på jobbet var kort men shit, tiden kryper nästan fram hemma när man inte har något planerat, eller när det planerade faktiskt redan är gjort. Filurar på om jag ska baka bröder idag istället för imorgon förmiddag innan vi får besök. Det lutar åt idag.

Idag är det också säsongspremiär för Så Ska Det Låta. Tycker det är riktigt roligt men som vanligt krockar allt man vill se så jag vet inte var det slutar. Per brukar ju inte vilja se något av det så…

Imorgon kommer Andreas ner och vi ska kika på fars, eller buskis som också är namnet. Hoppas att skratten blir lika många som förra året! Vet inte riktigt vad som händer sen… Middag på stan? Tv- kväll? Ja, vi får se… Hockeyn missar vi ju ändå vad jag förstått det som så det spelar ju mindre roll.

Har också funderat på om jag ska försöka få med Per på lite innebandykval till Elitserien. Tydligen är första matchen idag och det vore så roligt om Crusaders kunde komma upp till finrummet inför kommande säsong, då kan jag lätt säga att basketen får sig en käftsmäll för det är roligare att titta på ett lokalt lag än ett i Norrköping, som mitt hjärta dessutom inte håller på.

Nähä… Får väl sätta igång med brödbaket tror jag

Kramizar

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

2 reaktioner till “En kort, lång, fredag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *