Duktig flicka!

By Satu Knape

Ja, det är just vad jag är idag! Efter åter en dag på jobbet med konstant kö och det över 30 hela tiden var jag helt slut när de flesta gick hem vid 16:30 och insåg att shit, jag har faktiskt 1:30 kvar… Hämta kaffe, KAFFE med stora bokstäver! Och jag piggnade till lite i alla fall och jag behövde inte oroa mig för bilkörningen hem vilket var skönt. I bilen tvekade jag över om jag skulle träna eller ej, en promenad hade fungerat lika bra. Men skam den som ger sig, till gymmet kom jag och hela programmet körde jag så just nu är jag stolt över mig själv! Man måste ju peppa sig själv när ingen annan gör det… Speciellt inte vågen och ja, jag vet, muskler väger mer än fett och det ska NÄSTAN bli roligt att mäta kroppsfettet sen när jag vågar göra det för tusan gubbar om det inte blivit bättre. Jag bestod av 1/3 fett i min ”lilla” kropp och alla blev lika frågande som jag när jag fick veta detta. Så, nästa gång skulle mackapären bara våga visa över 30! 32% var det förra gången nämligen och jag har bättrat mig på jättemycket efter det. Godis är fortfarande gott, men annat är också gott och det är betydligt nyttigare.

Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt med helg. Ska kika på stövlar på lördag tänkte jag, efter att jag varit och klippt mig. Sen köpa garn och virknål till mössa, garn till tröja och även mönster till den och ev. stickor, beroende på storlek. Jag hoppas verkligen få med Per, skulle vara mysigt med en fika på stan nu när äntligen allt hemma blivit installerat och aktiverat. Vi har nog blivit lite onödigt hemmakära. Nada nytt om smyckesvärderingen heller tyvärr… Hoppas jag får ett mail imorgon om vi ens ligger i tidsramen av ett år… Nej, så negativt är det nog inte men det känns så just nu. Stövlarna är bara ett kanske, 1300kr är mycket men samtidigt, de stövlar jag har idag har jag haft under de senaste 6 och 4 åren så det är inte så att jag köper ”säsongssaker” utan jag vill kunna använda dem flera år framöver. De ska sitta bra, och jag ska få i tjockare strumpor, ja, jag har krav men jag vill kunna använda lite grövre snygga stövlar när det är snö och de är sällan fodrade så jag måste ju få i tjockare strumpa. Duktig flicka men vad gör man inte när man förfrusit tossingarna?

Nepp, laga lite mat kanske så kroppen har något att hämta krafterna av efter träningen.

Puss och kram

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *