Detta väder!

Japp, detta väder!!! det räcker väl nästan med den lilla delen så förstår väl alla vad jag syftar på? Genomgrå himmel i morse och solen tittade fram efter någon timme på jobbet… Kommer hem, längtar som tusan efter promenaden, visst, himlen är på vissa ställen KOLSVART (snällt uttryckt) men njae, jag chansar säger jag och tar mig utanför dörren. Kommer 300 meter och himlen öppnar sig! Tog de första, och ENDA löpstegen på drygt ett år för att komma hem någorlunda torr… Det gick sådär. Så, i med lite mat i magen istället och voila, ut och gå när det blev uppehåll istället. Efter det har det faktiskt inte kommit mer regn! Det lite tråkiga var bara att jag hade satt igång RunKeeper på telefonen som det heter, den tar tid, räknar ut hur långt man gått och räknar därefter ut snitthastigheten… Men nej, den la av efter fyra minuter vilket jag inte uppfattade… Så jag trallade på i riktigt bra tempo men vet inte om det var jobbigare än vanligt pga det och att jag faktiskt höll högre fart eller om jag är lite trött i kroppen… Men men, det är samma procedur imorgon så då kör jag igen!

I övrigt är det ganska lugnt faktiskt, så, ha en underbar kväll, ta hand om varandra och kom ihåg, lägg er aldrig osams med er älskade!!!

By Satu Knape, och ja, träningsvärken var allt annat än skön efter det där! 😉

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

En kommentar till “Detta väder!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.