Detta med sorg…

Så här såg alla träd ut när det fortfarande var -20 ute *mysigt*

Idag fick en helt underbar kollega till mig veta att hennes ”svärmor” hade somnat in efter en lång tids sjukdom. Allt var väntat, alla var förberedda på det, och ändå kommer det som en chock… Vi andra fick tårar i ögonen, rösten stockade sig och herregud, jag har inte ens träffat varken tjejens sambo eller kvinnan i fråga som gick bort. Men kollegan är så go, så underbar och jag önskar verkligen att hela familjen får ro nu och kan glädjas åt den tid man ändå fick tillsammans. Mina tankar går till er idag!

Annars har vi tränat styrka idag, känner inget i skuldran, ÄN SÅ LÄNGE vill säga, men det kan komma senare och jag skulle inte bli förvånad i sådana fall.

Vad som händer imorgon vet jag faktiskt inte… Det ska komma in snöfall i natt, upp till 3 dm snö har de sagt att det kan komma i våra trakter och då kan jag nästan lova att tågen inte går… Men det kanske ger mig chansen att ha lite finare kläder på mig som inte riktigt passar till mina grova vandrarkängor som är mina ständiga följeslagare just nu, för då kanske, om nu tågen inte går, jag tar bilen till jobbet.

Kikar på OS, superkombinationen, och tack gode gud att Anja fick gå i mål idag!!! Jag har redan idiotförklarat arrangörerna och jag hoppas IOK gjort detsamma. Försöker de bli av med konkurrenterna eller vad sysslar de med???

Jaja, nattis nattis på er!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *