Det blir ett litet snabbt…

inlägg nu… Är hur trötter som helst… Jobbade 8:15- 17 idag och somnade på tåget hem! Har hänt en gång innan på över ett år pendlande! Har alldeles för stort kontrollbehov för att jag ska lyckas med en sån sak annars och det säger väl en hel del över hur trötter jag är.

Det ringde på ganska bra idag och varje rast var hjärtligt välkommen! Och Fia, du timade det bra med flytten du! 😉 Kunde inte låta bli att skratta när Elin sa att du fick nycklarna igår!

På tal om flytt, Krizza, vi får komma ut snart och kika på huset, är jättenyfiken, dock lämnar vi faktiskt cyklarna hemma och tar nya bilen istället 😉

Imorgon hägrar det jobb för Per igen, övertid, och pengarna som det ger är aldrig fel! För egen del hoppas jag på att det blir träning, i morse när jag bokade min plats var det bara jag som hade gjort det… Kul om man kommer dit själv?!?!? NOT! Jag som hatar att se mig i spegeln när jag tränar har ju då inget val, alls!

Vad som händer mer, det får tiden utvisa, vädret ska ju inte bli så bra så vi får verkligen se, hoppas bli klar med koftan i alla fall, om garnet nu räcker…

Ta hand om varandra!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

En kommentar till “Det blir ett litet snabbt…”

  1. Visst får ni komma förbi och titta men det mesta är tyvärr fortfarande i kartonger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *