Det är mååååndag morgon

Eller njae, det var det i alla fall…

Hade sovmorgon idag, hade jag planerat i alla fall men nej då, klockan 06:00 slog jag upp mina blå och kunde inte somna om direkt längre stunder så 07:30 gav jag upp och gick upp även om klockan inte var satt förrän 08:00. Får bara ont i ryggen av att ligga kvar för länge och man gör ju ingen större nytta där heller för den delen. Så jag hade en lugn och skön morgon och att gå till stationen var en njutning, sol, NÄSTAN varma vindar och för min del, första morgonen utan mössa på evigheter känns det som och det var jätteskönt! Sen att tåget nästintill var tomt, ja, det gjorde inte saken sämre!

Det har varit lugnt, eller njar, jo, det har varit lagom att göra på jobbet också. Ringde så pass mycket att man inte hade tråkigt men ändå så pass lite att man hade någon minut över här och där.

Skulle träna imorgon men jag mår tjyvens på något sätt, känner mig svullen och dan och känner absolut inte för att ta på mig tighta löparbyxor och ställa mig och ”skaka” loss på löpbandet… Hoppas att vädrets makter är med oss på kvällen och att regnet håller upp lite så vi får en lång promenad runt stångån istället. Torsdag får jag låta vara osagt gällande träningen, måste ju komma igång igen men jag får se hur jag mår osv.

Jaha, där har ni min dag… Vad har ni gjort idag då?

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

3 reaktioner till “Det är mååååndag morgon”

  1. Jobbade haltande runt i fabriken.Skulle gått hem men nä.
    Ska försöka göra något på Nautilus i kväll.För nu har jag då minsann upptäckt att man BLIR piggare av att röra på sig.

  2. Hoppas du kommer iväg o tränar i detta tråkväder går inte så mkt annat att göra 😀

    Kram o hoppas du har en fin tisdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *