Då var det lördag

Och ja, kanske ska börja med att berätta att ja, det gick bra hos tandläkaren Carro 😉 En superbra och trevlig kvinna vid namn Ingegerd! Kanonbra verkligen! Hon ville köra ultraljud för att ta bort tandsten men efter att jag frågade om de kunde ta bort som vanligt vore jag tacksam, för tusan vad det ilar/isar i mina tänder annars. Ja då, inga problem! SÅ SKÖNT! Fick omdöme som löd: Mycket god munhygien och väldigt liten risk för karies. Tandtråd rekommenderas 2-3 gånger i veckan, i övrigt bra. Vad säger ni om det??? hahah

Igår gick jag självklart ytterligare en promenad efter jobbet och sen bar det iväg till glasbanken och ICA, Per är just nu på lite jobb- fest och behövde då något att dricka, utöver den platta med 7,5 % cider han också tog med sig… Ska bli intressant att hämta honom någon gång i natt/imorgon bitti…

Lördagen till ära började med att klockan ringde 7:30, frukost och dusch därefter innan det bar av mot trafikskolan där handledarkursen hölls! Trodde det skulle bli långtråkigt och inte mycket att ta till sig men visst, kom därifrån med en hel del, bland annat en handledarbok! Me like!!! hur bra som helst! Så nu ska bara Transportstyrelsen få ändan ur vagnen och hantera alla tillstånd snabbt som tusan så vi kan ge oss ut på vägarna och träna! Ska bli så roligt! På vägen hem stannade vi till på en pizzeria och skulle äta lunch… Fick inte ens i mig halva innan jag var mätt! Vad är det med mig? Går det så fort att magen anpassar sig när man äter mindre och annat än vad den är van vid?

Skjutsade Per och kollegor till partyt vid 15- tiden och därefter är det egentid, minst sagt! Kom hem och satte igång med ”Kärleksmums”. Imorgon är det 2 år sedan vi blev ihop, 2 år och 1 vecka sedan vi träffades första gången, vid 24- tiden på natten här ute på parkeringen! De bästa två åren i mitt liv och jag ångrar inte en sekund! KÄRLEK!!! 

Efter bakningen har jag självklart gått ännu en promenad! Helt underbart!!! Fattar inte hur det kommer sig att det skänker mig ett sånt lugn, jag går ändå med musik i öronen så det är allt annat än tyst, men jag slipper tänka, tror det är det som får mig att bara må bra!

Så, för att avsluta dagens inlägg:

Tack älskling, min underbara fästman, sambo och bästa vän, för att jag fått dela två helt underbara, magiska år med dig och jag ser fram emot vad framtiden har i sitt sköte åt oss!

By Satu Knape
By Satu Knape
By Satu Knape

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Då var det lördag”

  1. VIlka fina bilder på er! Den mittersta gillar jag allra bäst! Va fint sagt ”De bästa två åren i mitt liv och jag ångrar inte en sekund! KÄRLEK!!! ” Grattis till er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.