Buzzador!

Jag gick för några månader sedan med i Buzzador där man får anmäla intresse för att testa olika produkter och ibland även dela ut till vänner och bekanta så även de kan testa produkterna.

Idag hämtade jag ut första paketet, Absolut Torr, finns nu i min ägo!!!

Absolut Torr är en antiperspirant som håller huden fri från svett och dålig lukt upp till 7 dagar. Till skillnad från en vanlig deodorant som bara tar bort dålig doft, har Absolut Torr en svetthämmande effekt som påverkar både lukt och fukt. ”

Letade som en liten galning efter produkten för 12 år sedan inför studentbal och studenten, hittade den inte då men nu så, nu tusan!!!

Jag har 4st kvar att dela med mig av så om ni vill testa, hojta så tar jag med mig när jag träffar er, dock måste jag få höra era åsikter senast 16 juni då rapport ska lämnas in, OCH, när ni får dem ska vi förevigas, du, jag och din nya kompis Absolut Torr! Visst låter det kanon!!!

Absolut Torr

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.