Back at work

Då var man tillbaka då… Sorry för att uppdateringen kommer lite sent med tanke på att första arbetsdagen var igår, men på kvällen hemma kom jag inte in på sidan alls… Då är det svårt att skriva uppdatering.

Tog mig efter många om och många men till jobbet, knäckemacka i sängen är inte att rekommendera om man ska ligga skönt efteråt men det fick mig UR sängen i alla fall! Tog bilen då jag känder mig väldigt illamående och svag och väl på jobbet blev det inte direkt bättre. Fick i mig frukostmackan på ca 20 minuter, inte lätt eftersom rasten bara är på 15 minuter… Lunchen, lasagne, var bara att glömma så jag fick traska bort till Konsum och köpa någon bantardryck så jag i alla fall fick i mig näring. Tack Cicci för att du följde med mig! Sent på eftermiddagen kände jag mig faktiskt bättre och såg på något sätt fram emot kvällen.

På vägen hem hämtade jag den nya klänningen som Sivletto skickat till mig i en storlek mindre än den förra jag fick och köpte även blåbärsdryck och lite fler bantardrycker för att gardera mig lite. Hem, prova klänningen och den sitter jättebra! SÅ NÖJD!!! Nu återstår bara att hitta skor också… Per och jag delade efter detta på min lunch som jag snällt fick ta med hem igen och det var knappt att jag fick i mig halva portionen, men det gick ner i alla fall…

Idag är det bättre. Mår illa, magen är i lite uppror, men inte alls lika illa som igår och i måndags så läkaren hade nog rätt, ett virus som är lite segdraget…

Ikväll är det hockey igen, Per ska nog inte titta verkar det som och på ett sätt förstår jag honom, det har varit VÄLDIGT mycket hockey de senaste veckorna eftersom de spelar varannan dag hela tiden. Jag vet inte vad jag ska göra, titta tror jag, men innan dess, om jag ska ta en promenad eller något. Den som lever lär se!

Ha en bra dag kära vänner!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *