Är lite irriterad

Kom att tänka på en sak när jag satt på jobbet igår och det pratades lite bloggar då Elin hade skaffat en i helgen. Jag kommer nog sent glömma den gången jag blev inkallad till cheferna och blev beordrad att ändra ett inlägg som jag gjort då mina sk. kollegor hade läst och inte riktigt tyckte samma sak som jag. Nähä, men ärligt talat, är inte en blogg frivillig att läsa? Det är ändå den som skriver bloggens åsikter som ska finnas och inte någon annans. Behöver jag säga att jag idag inte har någon kontakt med dessa personer?

Jag har stött på bloggar där bloggaren blir kritiserad för stavfel, för uppfostran, för dennes känslor osv som den delger sina läsare med och jag fattar inte! Det är väl bara att sluta läsa om det stör eller? Oftast skaffar man en blogg för att man vill dela med sig, precis som i mitt fall, startade bloggen som en slags dagbok och den blev nästa minst lika viktig när jag skilde mig, när jag flyttade från hemstaden osv, allt för att ventilera och nu är det att dela med mig av vardagen. Men den som inte vill läsa, fine, gärna för mig, för jag tar inte bort ett inlägg igen pga att någon/några inte kan ta kritik eller gillar det som de läser.

Ska strax bege mig till jobbet, idag med bil eftersom de städar vårt garage, och jag är lite glad för det för regnet har nu anlänt till Linköping.

Hoppas ni får en underbar dag allihopa!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Är lite irriterad”

  1. Önskar det samma till dig: Jag håller med dig till fullo, vad jag vet har du inte tvingat någon att läsa….. hihihi kram

  2. Att blogga är alltid en balansgång.. man får tänka på vad man skall skriva.. men man måste inte, för vi har yttrandefrihet.
    Men själv försöker jag blanda in andra så lite som möjligt.. och har en ganksa torr blogg därav med bara mycket bilder 😉
    Jag är en av dom som fått skäll för att jag inte kan stava, fått ett riktigt argt mail faktiskt *S* och jag kan inte annat än hålla med dig.. sluta läs då!

    Forsätt du att skriva för vi som gillar det kommer fortsätta läsa 🙂
    Kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.