Är klänningen klar?

Japp, jag råkar tycka att vår kungafamilj är mysig, jag är fan av bröllopet som stundar om en vecka osv… Men när man idag ser i tidningen att klänningspåsar tas in av designern i huset blir jag nästan lite besviken… Är det verligen brudklännigen i den lilla påsen??? Visst, det är två eller tre påsar, men så små??? Min klänningspåse till min klänning orkar jag knappt bära själv och att den skulle släpa i backen när jag bär den är inget jag tvekar över…

Det ska bli riktigt intressant att få se hur klänningen faktiskt ser ut nästa helg!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

En kommentar till “Är klänningen klar?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *