Äntligen fredag

Och det är fullt mys som gäller!

Döden mötte mig när jag vaknade, trodde jag… För att öppna ögonen var verkligen en utmaning idag men upp kom jag och till jobbet kom jag och jag är riktigt nöjd med min dag med facit i hand!

Väl hemkommen var det bara att ta det lite lugnt innan vi åkte och handlade och det var det även lite godis och det var mysigt. Det var faktiskt ett bra tag sedan vi myste hemma.

Såg en rolig sak på jobbet idag. Vi har haft lite problem med bananflugor vid arbetsplatserna. Jag driver en liten utrotningskampanj vilket kan innebära att helt plötsligt så smäller det bara och då är det bara jag som smällt ihop händerna och återigen kammat hem vinsten i matchen Marika vs Bananaflies! Hahaha! Men idag, idag snackar vi inte bananflugor, idag snackar vi REAL FLIES!!! Efter att ha varit hos en kollega gick jag förbi en av de tomma platserna som finns och ögat söker sig till en liten svart prick på skrivbordet. Böjer mig lite försiktigt ner och ser… ja, en normalstor fluga, stendöd! Han/hon låg på rygg med benen i vädret! hahah! Fick mig ett rejält skratt, tror det var mest pga trötthet, men det var precis vad jag behövde vid 17:15. Stackars lilla flugan, han kom inte ut men iofs, jag tror inte den hade överlevt hälften så länge om den gjort det heller iofs. Ska försöka orka lägga in bilden imorgon, oavsett inlägg eller ej så måste ni ju få se stackarn!

Imorgon är det frissan, skoaffären och stan som gäller och på stan ska vi fika med Satu också, MYS återigen alltså!

Hoppas ni får en bra fredag kväll så håller vi tummarna för svenska curlingtjejerna inatt, kl 24:00 är det OS- final och jag tror tyvärr inte jag orkar vara vaken, men den som lever får se!

Kramizar

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *