Ännu en uppdatering

Jaha, så var denna dagen också över, eller snart i alla fall!

Vilket väder vi har! Snö? VA? Jag vet att det finns något som kallas aprilväder och det är väl det vi också har fått, men jag får inte ihop det hur det kan snöa när det är +5 utanför fönstret. Men på ett sätt är nog snö bättre än regn, man blir faktiskt inte riktigt lika blöt av snön! Och då är det bra att man har en kanonjacka också, varenda snöflinga/regndroppe låg som en liten pärla på jackan och jag var inte ens i närheten av att känna av vätan! Perfekt, helt klart värd pengarna än så länge!

Kikade precis på Telenors sida där man kan se sin service- order, och de hittar tydligen inget fel på telefonen. Så här står det:

Felbeskrivning: Saknas
Reparationsdetaljer: Återställd och uppdaterad. funktionstest ok. samtalstest ok. testat 3g nätet och det fungerade.

Det komiska är att det finns visst en felbeskrivning, i alla fall på Serviceordern jag har framför mig, om att den just inte kan hitta 3G- täckning. Men men, huvudsaken är att jag får tillbaka min telefon och att den fungerar som den ska. Men det känns skönt att personalen i butiken inte heller kunde få det att fungera, då är det i alla fall inte jag som är ute och cyklar! Men man blir verkligen beroende av den lille rackaren, mer än vad jag trodde. Använder almanackan hur mycket som helst, och telefonen i sig är lätt att använda, bara att röra skärmen och sätta igång med det man ska göra!

Fick förresten inte i mig lunchen, varken på jobbet eller hemma… Men imorgon ska jag göra allt för att få i mig maten, tar med en drink också men då ska jag faktiskt värma maten för nu vill jag ha fast föda igen!!!

Har ett liiiiiitet litet problem i maj… Har en gruppaktivitet kl 11, samma dag som jag har klipptid kl 8.. Hinner jag? Måste jag boka om som kan bli riktigt svårt eftersom vi hade problem att hitta den tiden som jag nu har… Suck… Får höra på jobbet.

Nähä… Ska nog ägna mig åt lite hockey nu. Per som inte ens tittar vet om att det fram tills nu varit tre DIF-utvisningar… OOuuppss!

By Satu Knape

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *