Ännu en underbar helg!

Hej på er!

Kan börja redan nu med att säga att jag hoppas orka lägga upp bilder i veckan, för nu gör jag det inte.

Vilken helg, vilken myspyshelg! Vaknade vid 7, 30 i lördags morse, inte direkt frivilligt men nu i efterhand gjorde det absolut inget. Vi åt lite frukost, packade det sista och tog det lite lugnt i morgonvärmen innan vi packade in allt i bilen och begav oss mot Scan, japp, de hade familjedag och jag har velat se hur Per jobbar så då slog vi två flugor i en… De hade självklart öppet boden också så då fick vi med oss lite oxfilé till västergötland och älskade mamma och pappa som befann sig i stugan och dit vi självklart begav oss.

Kom fram, solen stod som högst på himlen och jag var inte sen att mer eller mindre slänga på mig bikinin och lägga mig på gräsmattan. GUUUUUD så skönt det var. Jag förstår inte att man kan må så bra av lite sol mot huden och ansiktet men det gör verkligen underverk! Per blev ganska snabbt rastlös så han fick tag i häck-saxen och tog bort allt sly som ”skymde” utsikten mot sjön. Och även om det inte var jättemycket blev det en otrolig skillnad!  Timmarna gick och till slut satte vi igång med maten, eller ja, mamma och pappa stod väl det stora lasset. Det blev i alla fall grillad oxfilé med grillade rotfrukter och sallad… YUMMIE! Kom hem vid 21- tiden tror jag… Men då hade jag även tagit en flugtur på ICA Maxi… Suck… jag och mina vurpor… Vi letade efter en elefant till Felix, sysslingens äldsta son, och efter att vi hittat den hade Per hittat någon konstig leksak som han kastade till mig och jag kastade tillbaka och sen ville jag inte ha den mer, så… Vad gör Marika då? Jopp, hon tvärvänder och lägger benen på ryggen och börjar springa. Mitt i kurvan, som jag måste ta för att undvika att rusa rakt in i väggen inser jag att SHIT, MINA NYA SKOR ÄR SUPERHALA PÅ DETTA GOLVET! Och innan jag mer eller mindre hunnit tänka klart tanken försvinner fötterna under mig och smack, smaschad Marika på golvet… Lilla elefanten fick en flygtur också… och sen är man ju sån att man garvar ju för att det måste sett hysteriskt roligt ut innan man inser, MAMMA VAD ONT DET GÖR! och voila, då kom tårarna. Men nu kan jag säga ”Jag kan flyga, jag är inte rädd” i alla fall!

Idag var det dop för Felix som gällde så efter att vi hade satt i oss frukost fick jag med familjen ut på promenad innan det var dags att göra i ordning sig… Och för att krångla till det lite ville Per (och jag förstår honom) inte ha långärmad skjorta och kavaj på sig så in i bilen och bort till knalleland… 25 minuter senare var han klädd i kortärmad skjorta istället! Dopet var jättemysigt och tiden hemma hos familjen Carneskog var också jättemysig! ”Tant Marika” fick t.o.m Fabian att lugna ner sig så pass att han somnade medans jag läste för honom!! Är riktigt stolt! hihi

Men nu är vi i hemmets lugna vrå igen! Skönt, även om vädret ska svika oss kommande vecka och att man jobbar till 18, men sen är det helg igen!

Hoppas ni har haft en bra helg!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

4 reaktioner till “Ännu en underbar helg!”

  1. Gissa vem som har sovit med nya favoriten elefanten inatt 🙂
    Tusen tack för igår, jätte roligt att ni kom!
    Kram

  2. Nnaaww, vad härligt att den gick hem i alla fall!!! Tack själva, vi tvekade inte en sekund på att komma!!!! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *