Ännu en ledig dag

Ja, så är det för det är annandag påsk.

Igår tog vi det bara lugnt, åkte och köpte ett par nya jeans till mig eftersom de andra som jag precis inhandlade inte passar för fem öre och de nya satt perfekt! Helt underbara och tjejen på Sisters ska ha alla dagens ros som går att få! Supertrevlig och förstod precis vad jag önskade! Och det komiska är att det är samma storlek på de andra jeansen som inte passar och på de nya! Lät mamma prova de som är för små för mig och hade bara midjan varit liiiiite större hade de suttit som ett smäck! Och det har aldrig hänt innan vad jag kan komma ihåg i alla fall! Stolt över min mamma är bara förnamnet för vad jag är!

Efter att jeansen var inhandlade åkte vi hem och tog hand om kaoset här. Innan vi åkte till Ikano hade vi börjat röja i förrådet och insåg att vi behövde sopsäckar. Så när vi kom hem var det ett tiotal kartonger i hela lägenheten som skulle gås igenom och det som vi inte ville ha kvar ska kastas. Så nu är förrådet ännu finare än tidigare och jag sitter och tittar på tre fulla sopsäckar och sju eller åtta kartonger som är ihopfällda och ska slängas! Är så nöjd över oss!

Resten av dagen tog vi det lugnt, min träningsvärk från lördagens träning var absolut befintlig vi tittade på film, jag stickade lite och vi bara njöt.

Idag jobbar Per, 6-15 ev. 16, och jag ska om drygt en timma åka till Satu och mysa lite. Tyvärr kom det snö i natt igen annars hade jag sett fram emot att sitta ute och njuta men det kommer tillfällen för det också.

Här har ni lite bilder från påskafton när mamma och pappa var här.

Promenad längs stångån
Vår anhalt för picnicen vid Tannefors sluss

 

Istäckt Tannefors sluss

 

Älskade pappa och mamma!
3/4 av Widenqvistarna
Dotter och mor
Jag såg årets första tussilago!
Galen Marika 😉
Vattenfall vid Nykvarns Sluss
De som känner mig blir nog inte förvånad över att se hur vi satt senare på eftermiddagen...

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

3 reaktioner till “Ännu en ledig dag”

  1. Men lilla gumman! tack för att du är stolt över mig men några cm var det nog inte utan bortåt 2DM var det.
    Men i.o.f.s så var ju min mage ivägen och du såg mig rakt framifrån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *