Alla hjärtans dag

Och jag myser bara av tanken. För ett år sedan bytte Per och jag ringar. Allt var perfekt! – 16 grader, snön låg gnistrande i solnedgången och isen låg på sjön vid Hofsnäs. Vi frös som sjutton men jag kommer aldrig glömma den dagen!

Igår var vi med vännerna Satu och Jonas på restaurangen Afrodite och åt meze… *Mmmmmmmmmmm* Vad man var rund och go efter det! Lite även under fötterna men det var det värt! Innan dess spelade Per match och tyvärr förlorade de med ett mål men i mina ögon förtjänade de att vinna då det andra lagets lagkapten var allt annat än vad en kapten borde vara i mina ögon… och nej, jag är inte partisk i det fallet för jag hade nog reagerat likadant om jag hade tillhört hans lag! Var så arg efter matchen att jag fick ställa mig utanför i ca tio minuter för risken att jag skulle säga något olämpligt var överhängande! Ännu en gång har jag fått bevisat för mig att det är tur att jag inte tackade ja att vara med och spela denna säsongen. Min bana inom lagidrott, annat än ”skojspel” är nu lagd på hyllan. Lite konstigt det där eftersom jag tydligen verkar vara en bättre förlorare när jag möter Per, vilket jag aldrig varit innan, än vad jag är  i lagidrott då jag annars, ”ok, vi förlorade, vi vinner nästa istället”.

Idag är det brödbak som gäller, vi ska bara iväg och handla först då Satu och Jonas kommer hit ikväll och äter tacos och spelar bingolotto, idag är det vår tur att ha den kvällen alltså ;o) Så jag kommer få min dos av vovve också, mysigt! Tyvärr inte katterna men jag tror inte de skulle må bra av att vara i en tvåa på 60 kvm och inte komma någonstans… hemma har de i alla fall två våningar och en kattlucka om det skulle behövas.

Jag hoppas verkligen brödet blir bra, annars får jag skicka ett mail till Kungsörnen som skrivit receptet bak på mjölpaketet och säga att de får baka hålkakor och skicka till mig då deras recept inte funkar hos mig… hahahah!!!

Hoppas alla får en helt underbar Alla Hjärtans Dag, det ska jag i alla fall ha!

Och Satu och Jonas, jag hittade bloggen! den ni!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

4 reaktioner till “Alla hjärtans dag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *