AJ! :(

Ja. Aj är verkligen ett bra ord just nu som beskriver hur mitt knä mår. Råkade ut för samma sak förra året när jag var ute och sprang och hade nu hoppats på att med både styrketräningen och platt underlag skulle hjälpa, men det verkar inte som det… Får väl gå lite tills det går över antar jag. Att inte belasta det mer än nödvändigt känns som ett nödvändigt ont och under tiden hoppas jag att styrketräningen hjälper knät att få muskler som håller upp det där det ska vara. Håller ni tummarna för mig?

En vanlig dag på jobbbet hade vi idag också, däremot var jag inte riktigt beredd på den kö som var när vi slutade, 36 st… Jag är glad att jag inte jobbade till kl 18:15 för de personerna ska tömma kön och det tog nog sin tid.

Usch, nu vill jag bara att försäkringen och allt med inbrottet ska vara klart. Jag vill se en ny ring på Pers finger, jag vill kunna ta bra kort igen med en kamera och jag vill kunna använda andra smycken än de jag hade på mig på dagen D… *gråter*

Japp, där har ni min dag och imorgon är det jobb igen.

Kramizar

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

4 reaktioner till “AJ! :(”

  1. Stackars dig gumman! Hoppas att det går över snart.
    Själv så undvek jag träning i måndags för att koncentrera mig på loppet på fredag. Tänkte att det vore ju dumt att skada sig på basketen så man inte kan åka. Vad gör jag i stället? Jo drar världens prakt vurpa på parkeringen utanför jobbet och sträcker till hela sidan och knät som jag har problem med blev ju inte direkt bättre. Men i morgon drar vi, jag och mamma på roadtripp. Härligt härligt.

  2. Aj va trist 🙁 Sabbade mina knän när det ena gick ur led 2 gånger.. Men det löste sig med mycket promenerande under väldigt lång tid och knästyrketräning.. kan nog aldrig belasta det med marathon (som om det skulle vara nått jag fick för mig :P) men lagom med träning för knät under längre period kanske?

    Hoppas ni får försäkringspengarna snart så ni kan återköpa sådant ni vill..

    Kram o hoppas du har en fin dag på jobbet!
    KRam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *