50- talsfest och flygplan

Hej på er!

Hoppas att er lördag var lika rolig som min! Igår bar det av mot Borås och efter att vi gjort i ordning oss bar det av mot Timmele och 50- talsfeste som anordnades för att fira Annalena (35 år 20100822) och Erika (25 år, jag vet tyvärr inte när) och systrarna hade gjort det dunderfint i lokalen vi var i! Underbar mat, hamburgare a´la Grease och musik i samma tema så klart! Malin, Malin, Kristin, Louise och jag skrev snabbt ihop en liten sång till Annalena, eller Greta som hon är för oss. Och ja, haha, den filmen kan jag meddela INTE kommer ut här! Johanna ska få se den eftersom hon behövde vara hemma kvällen ifråga, men där slutar också erbjudandet om att få se hihihI! Vi var hemma strax efter 01 och däckade ganska skönt i sängen.

Dagens outfit!
Närbild!
Herr och fru Björding och lilla jag
Per och Malin F
Busfrö 😉
Danslektion
Födelsedagsbarnen hade lärt sig några steg och hade inget emot att ha en egen uppvisning
Fru Malin Björdin var sexig i sin outfit!

 

Idag begav vi oss hemåt ganska snabbt efter att vi vaknat för att hinna ta del av flygdagen som har varit i Linköping denna helgen. Flygvapenmuseet återinvigs och ja, det var en heeeeeeel del plan och det går inte göra annat än att imponeras av hur de flyger och vad de kan få plan att utföra. Det var uppsvisning av Breitling- plan, 7st, och de låg ca 3 meter från varandra när de flög ihop, 3 METER!! fattar ni eller?

Vi var allt annat än ensamma
Breitling
Återigen Breitling
Imponerade flygning
Breitling

Nu hägrar lite avkoppling ikväll och sen är det återigen dags för arbete.

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

8 reaktioner till “50- talsfest och flygplan”

  1. ni var jättefina båda två! kramar till er för att ni förgyllde min kväll =)

  2. Ni var så jättefina och vad snyggt matchat det var med rutig skjorta o skor 😉

  3. Tack för att vi fick komma!!! Underbart tema och skulle lätt kunna gå på ytterligare en fest med samma tema! Det är ju ett snyggt årtionde!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *