Vilken helg!

Det blir inga bilder i detta inlägg, men jag hoppas det går bra ändå!

I fredags efter jobbet gav  jag mig av mot Borås, igen, bara för andra gången på två helger, men vad gör man inte? Det var bra plats i bäddsoffan i alla fall eftersom älsklingen blev kvar hemma.

I lördags morse gav vi oss iväg, vänner, kusiner och systrar till en bensinmack vid Borås Djurpark. Där skulle allt den blivande bruden överraskas, japp, ni gissar rätt, det var en möhippa som hägrade!

Blivande bruden Johanna däremot var ju totalt grundlurad, hon var ju på jakt efter Coca Cola Light, och såg direkt att det inte fanns några, och missade därför hennes resväska hon blivit tvingad att släpa med sig överallt, FÖRUTOM IGÅR!

Efter övrraskningen var det frukost som gällde, vädret var väl kanske inte riktigt på vår sida, Johanna den stackarn fick frysa lite eftersom hon skulle ha på sig en liten djävulskostym i kvinnoform och det var allt annat än värmebölja det hängde dessutom regn i luften redan då. Men skam den som ger sig! Efter frukosten tog vi oss till fots till http://www.upzone.se/ där det var dags att klättra och se vad vi vågade och klarade av. Och shit säger jag bara… Sista banan, den svarta så klart, vad annars, var verkligen en utmaning! Hade inte Malin, blivande brudtärna, stått lite längre bort och peppat hade jag inte klarat det… FY FAAAAAAA**********N… Mjölksyra i händerna och benen och skakandes som ett asplöv tog jag mark 35 minuter efter att jag klivit upp… Eller om det var 25… Startade näst sist av oss så… Men det var riktigt roligt!

Efter lite uppdrag i Knalleland sökte vi skydd hemma i mammas och pappas lägenhet för att slippa äta kycklingssalladen som var i ordninggjord i ösregnet, ja, det tilltog… Men där tog självklart inte dagen slut utan nästa anhalt var http://www.actionochevent.se/gokartcity/dynpage.aspx?PageID=6 där vi snackade lite i några timmar, satte på ansiktsmasker och gjorde oss i ordning inför avslutningen på kvällen, middag och party på Harrys i Borås.

Kanske inte bästa dagen att gå ut på en krog innan 23 med tanke på att CL- finalen var just igår, men men, inte mycket att göra åt och jag tror ingen av oss led direkt. Tyvärr sa min mage ifrån strax innan midnatt så det var bara tacka för dagen och bege sig de 200 meter hem till mor och far.

Idag efter att ha sagt kram till mamma på mors dag (present överlämnades förra helgen) var det bara att sätta sig i bilen och åka de 20 mil hemåt som det skiljer de båda städerna åt och få se sin underbara älskling igen, äta lite och dessutom faktiskt gå ut och gå en riktigt rask promenad vilket var sååååå skönt! Efter det har inte många knop gjorts vilket är jätteskönt och om tre dagar har vi lite ledigt igen, en dag bara iofs, men det är en heldag!!!!

Ok, en bild kan ni ju faktiskt få se, mamma och pappa i den kombinerade morsdag och farsdagspresenten:

Mina älskade föräldrar <3

Hoppas ni har haft en kanonhelg och varit med nära och kära. <3

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.