Vi har gjort vårt!

Vi har varit duktiga idag, både Per och jag och dubbelt upp dessutom!!!

Vi var och förtidsröstade när jag kom hem och då hade jag även hunnit byta om för den promenad vi tog i samband med att vi ändå gick till biblioteket där vi röstade!

Efter denna dagen vill jag inte gå själv, orkade inte med mina egna tankar och älsklingen min var inte direkt svårflörtad i höstsolen så jag slapp gå och analysera och ha mig. Har söta kollegor som tydligen håller ögonen på mig och hur jag mår och jag kan säga att hade det varit för några år sedan hade jag blivit förbannad och sagt att de ska sköta sitt, men med tanke på att jag inte lyssnar så bra på min egen kropp så kanske det är bra om någon annan gör det. Brukar sätta andras välmående framför mitt eget och lär mig aldrig verkar det som så tro mig kollegor, håller ögonen även på er 😉

Imorgon är det bestämt att mamma och pappa kommer i alla fall för att fixa den nya bilen och SATAN vad jag är avis men men, det är ”bara” en bil och min är ju ny så… Men det ska bli mysigt att få äta kvällsmat med dem, blir väl kokta ägg för min del och de andra får äta bröd. Ska försöka att fixa in promenaden efter det, har ju reflexväst och allt nu så det borde jag klara mig med! Vill nästan att det ska bli lite kallare också så jag får inviga min mössa!!! HÖSTEN KOM HÖSTEN!!!

Nej, nu ska jag mysa med älsklingen min och be till några högre makter att vi får lov att andas imorgon! Och carro, jag kniper och håller alla tummar och tår jag bara kan! Fasen om ni inte får lyckan!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

En kommentar till “Vi har gjort vårt!”

  1. Vad duktig du har varit! Hoppas du mår lite bättre imorgon annars behöver vi nog hitta på ngt riktigt skojsigt på jobbet som livar upp dagen lite. Det är viktigt att ta hand om sig! =)Kul att du var o förtidsröstade, smidigt att ha det klart redan. Ses imorgon! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.