Underbara höst- lördag

Hej hej!!!!!!

Vilken underbar höstlördag moder natur bjudit oss på! Sol, klarblå himmel och höstvärme!!! Guuud vad jag skulle kunna betala för såna här underbara dagar! Skönt att de behagar titta fram när vi dessutom är lediga!

Dagen började så klart med frukost, vid 8:30- tiden! Ja, vi är tyvärr vakna så tidigt även om vi inte har några barn. Lite kaffe i min födelsedagspresent gjordes också och var lika gott som vanligt! Och efter det, ja, exakt klockan 10:00 faktiskt gick vi utanför porten här hemma och började gå mot Collegium, en promenad på ca 5 km enkel väg och det var ren njutning hela vägen! Jag hade lite problem med en applikation i telefonen i torsdags då den fick för sig att jag gått från Linköping till Norrköping på 38 minuter så jag testade en annan idag men den visade att jag bara gått 3km istället så det var bara att glömma! På tillbakavägen gick vi istället ca 5km, precis vad Pers visade när vi gick dit och vi stannade även för lite lunch på Snoddas och det var mumsigt, lördagen är min lilla ”unnardag” och hamburgaren var just den saken, ja, utöver +46- cidern jag sitter med nu, sommarcider från herrljunga som smakar fläder, HEEELT underbart god!

Väl hemma så blev vi faktiskt lite rastlösa så vi har rensat lite i gamla foton och även gjort lite plats i förrådet vilket krävs eftersom vi har två fläktar vi måste få in eftersom det inte är för varmt i lägenheten längre.

Och Fia förresten, jag köpte jeansen igår, de underbart fina jeansen som sitter som en smäck! Visst, det är stuprör men höga i midjan och jättesköna! Nu är bara fråga, vad, förutom stövlar, kan man ha till???? Återigen, SKOPROBLEM!

Jaha, näpp, nu ska jag bara ta det lugnt i soffan ihop med älsklingen min som inte mår så bra, för mycket motion? *ler*

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

4 reaktioner till “Underbara höst- lördag”

  1. Åh va roligt att du gillar byxorna! Ja fullkomligt älskar dom så jag köpte ett par svarta igår oxå 🙂 Du kan ha precis vad som helst till. Stövlar, boots, kraftiga kängor (snyggt då med lite grova yllesockar som sticker ut ovanför skons slut). Sen till våren går det ju fin fint med ballerina, pumps eller sneakers. Möjligheterna är oändliga 🙂 Jag är nog lite kär i byxorna om ja ska vara riktigt ärlig haha 🙂 kram

  2. Stövlar har jag, som jag kan ha INNAN det blir för kallt och halt… Boots? Kraftiga kängor? Det kan jag se mig om efter i stjärnorna tyvärr eftersom jag inte har några och är förbannat kräsen, tyvärr för kräsen för mitt eget bästa… Och man får vara kär i dem Fia! hihih!!! Men de svarta jag såg var inte kolsvarta, för det hade varit min önskan… Men men, blå får duga 😉

  3. ja vännen, det har du fått på mail nu, ska se om jag kan lägga ut dem på bloggen för alla andra sen, men det kommer, inte idag, men det kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.