Tyst här inne

Jisses så det kan bli… Hade planerat att ge er en uppdatering redan i söndags, men ibland sker det saker man inte rår för…

Vi var lediga i torsdags, Saga och jag i alla fall. Per jobbade över. Och så var vi lediga även i fredags men när Per hade slutat så åkte vi direkt mot Norrtälje och älskade svärfar och farfar. Sista gången i huset innan en annan familj flyttar in. På lördagen var vi och badade i deras relativt nya badhus i Norrtälje. Kanonbra barnbassäng, men sen var det, i mina ögon, inte så mycket mer… Lite besviken för egen del men Saga älskade det! Åt lunch med vänner på stan, fina Isabelle och Robin och deras lille William. Ed’s burger stod för maten och det stället kan rekommenderas om ni har ”vägarna förbi”.
Efter maten satte vi oss i bilen och åkte till svärfars nya hus. Mitt ute i skogen i en röd liten stuga, eller nja, hus är det ju faktiskt, men färgen är röd hihi! Lillstrumpan sov hela resan och när vi var ur bilen en snabbis slog det mig hur FORT det blir EXTREMT varmt i bilen, trots skugga! Linda Blom skrev ett kanonbra inlägg om just detta, som rör både barn och djur, så tänk er för innan ni kliver ur bilen och lämnar någon som andas kvar i den!

I söndags var vi på stan och åt lite glass innan hemfärd. Och det var på hemfärden det smällde till! Det var som om någon satt en golfboll i halsen på mig… Jaha tänkte jag… Bara att gilla läget. Väl hemma blev det bara värre och värre och jag insåg, att jobba på måndagen var bara att glömma. I måndags låg jag däckad och spydde slem vid lunchtid. Per insåg att vab var ett måste för hans del då jag inte var i stånd att ta hand om Saga efter hämtning vid 16:30. I tisdags ringde jag VC och bad om en tid då jag misstänkte halsfluss. Jag fick en tid men också med kommentaren: Du låter inte så grötig som man gör vid halsfluss men kom du…
Skönt att visa att de faktiskt kan ha fel! Inga tveksamheter där inte och apoteket besöktes efter att allt var klart. Först idag torsdag känner jag mig mer ok, så pass att jag kan sitta i soffan och skriva detta i alla fall. Men öppnar munnen gör jag inte gärna…

Men idag ska Per få jobba igen och Saga är redan på förskolan så det blir till att ta igen sig för att orka med kvällen med en rätt bångstyrig snart treåring.

Ta hand om er och varandra!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *