Tre veckor, som försvann

Ja, precis som rubriken säger så känns det som att de tre senaste veckorna bara har försvunnit. Jag kan inte minnas att jag någonsin känt att 8 timmar gått så fort, eller tre veckor. Aldrig! Inte ens semesterveckor har gått så här fort.

Är det då ett bra betyg, att jag trivs på min nya arbetsplats? Jag tror, och jag hoppas det! Jag har haft lugnare stunder och då tänkt att urk, det kommer gå så långsamt, men de där stunderna har inte varat länge och vips, så är man inne i det igen! Och mer kommer det att bli! Alla uppdrag har jag inte lärt mig ännu och jag ser fram emot att få bolla fler uppdrag dagligen med glädje. Lösa det som kan uppstå och ge den service jag är bra på att ge!

Det jag dock  måste erkänna är att eftersom jag inte har någon tid egentligen för mig själv, förrän jag nästan däckar i soffan på kvällarna, så är tålamodet mer eller mindre obefintligt. Saga har så klart fått höra mammas lite högre stämma lite mer än vanligt, är annars av den filosofin att det inte hjälper att höja rösten utan att prata om saker i lugn ton o.s.v. Men… Jag har så mycket i skallen som jag inte rett ut så det jag ska arbeta med när Per nästa vecka åker till U.S.A. är att faktiskt kompensera vår älskade lillstrumpa med att vara den mamman jag vill vara.

Näpp. Nu går maken utanför dörren för ett biobesök. Jag ska fortsätta sippa på skumpan som inhandlades idag för att fira återigen nya jobbet. Och SÅ tacksam jag är över denna chansen, tror inte jag någonsin kommer kunna tacka eller bevisa de som tog beslutet att de gjorde rätt. Hoppas att de märker det istället.

Ta hand om varandra!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *