Tossiga föräldrar

En liten lill- stuga har uppförts nere hos mamma och pappa på stugtomten, allt för att vi ska kunna sova över osv. Den har nu bara ett lager färg kvar som saknas innan utsidan är komplett MEN, inredning behövs också för att man ska kunna bo där. Isolering kommer, det är väl inte riktigt bestämt när, golv likaså.

Kommande helg är det min och älsklingens start på semestern, vi hade, tillsammans med mamma och pappa, planerat att ta oss till IKEA för inköp av säng. Och jag hade ju också en liiite förhoppning om att få köpa lite lull- lull också för att få det mer ombonat. Meeeeeennnn… Så kom vi till detta med tossigheter. Mina föräldrar är spontana, tack o lov i de flesta fall, vilket innebar att de igår tog sig ner till IKEA, köpte sängen, eller dagbädd som det till slut blev och om jag känner dem rätt sätts den väl dessutom ihop innan vi hinner komma ner på lördag för middag. Är så nöjd med utseendet på bädden då den kommer bli kanonfin i lill- stugan när allt är klart! Men som  sagt, lite mer jobb och sen ska det piffas så det står härliga till!

Dagbädden som det blev är den vita nedan, men för att ni ska förstå att vi inte kommer sova in en 80 cm bred säng visar jag en annan, liknande, då den är utdragen till en dubbelsäng!

Hemnes, IKEAOckså Hemnes, men annan modell med samma funktion.

 

Också Hemnes, men annan modell med samma funktion.

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.