Tänk vad lite shopping kan göra!

Min rygg är fortfarande helt förstörd, trots massage i torsdags, promenader och idag värmeplåster, är smärtan outhärdlig mer eller mindre. Har försökt värktabletter också, receptutskrivna sådana och det känns inte ens en lindring. Jag har ytterligare en tid för massage på torsdag och vi får se vad den massören ger mig för dom. Får nästan hoppas på att det finns en tid i veckan för att få detta under kontroll innan jag inte kan jobba mer, att stå fem minuter, sitta fem osv på jobbet stör mig otroligt mycket eftersom jag sitter och det går ut över jobbet 🙁 Det går ut över hur jag bemöter mina kollegor, hur stressad jag är i övrigt gör inte saken bättre heller. Men, jag har haft ont innan, i sex år till exempel med kronisk benhinneinflammation och det stoppade mig inte och fasiken heller att min rygg då ska få göra det!

Idag beslutade vi oss för att äta frukost på stan och att göra det på EspressoHouse gör inte saken sämre! Barista- killen gjorde min morgon kan jag säga när älskingen min bad om att få en chai- latte och han svarar med: Det brukar faktiskt vara tjejer som beställer det, vi kallar det för tjej-latte! *asgarv* SÅ klockrent! Per muttrade och försvann med våra mackor! hahahahahaha! När affärerna öppnade klockan 10 traskade vi in på H&M och köpte strumpor till mig och även handledsvärmare, kan vara skönt när kylan kryper sig på även inne på jobbet. Per har ju tagit mina andra så han har dem när han spelar på datorn så då ”unnade” jag mig ett par nya istället *ler* Efter detta traskade vi till MQ där jag hade en rabattcheck och hittade en jättemysig tröja som var lite go på insidan så det ska bli mysigt att använda den nu när hösten verkligen är här, både temperaturmässigt och färgmässigt! Vi gick och letade efter en almanacka till mig också, för enbart 2011 men hittade ingen som jag fastnade för så jag avvaktar nog lite och ger mig ut på jakt lite senare igen! Avslutade shoppingturen genom att köpa bodylotion på BodyShop, denna gången var det mango- doft som gällde!

Nu sitter vi bara hemma lite och myser innan vi ska åka och köpa pizza, det är min äta- dag idag ju! Och efter det ska jag försöka hinna med promenaden för kl 16 är det nämligen hockey igen så då gäller det att befinna sig i soffan igen, eller golvet, det beror lite på hur ryggen mår! Får se om det blir brödbak också… Mycket hänger på ryggen i dagsläget känns det som och bara framtiden kan säga hur det blir med mina planer.

Hoppas ni får en jättemysig hösthelg så ska jag definitivt göra det bästa av min!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

4 reaktioner till “Tänk vad lite shopping kan göra!”

  1. Jag hoppas verkligen att ryggvärken ger med sig, aldrig kul att ha ont.
    Jag har varit på IKEA hnuset idag och shoppat loss lite 😉 Men hade jag vetat hur mycket folk det skulle vara hade jag aldrig åkt….
    Ha en fortsatt trevlig helg så ses vi på måndag.
    Kram

  2. Ja, jag hoppas verkligen den ger med sig! Ni hade kunnat komma till stan, inte lika mycket folk tyckte jag i alla fall, och, snö mitt i centrum i oktober, vad säger man om det? Gjorde tydligen reklam för någon resebyrå till snön i vinter genom att åka snowboard mm! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.