Sorg, ett i-landsproblem i detta fallet

Gjorde en uppdatering för tre veckor sedan ungefär. Att jag äntligen skulle börja få rida i en grupp! Visst, de har ridit sedan nyår men jag var välkommen att testa.

Och i förrgår, när jag ska skriva ett nytt inlägg över hur första lektionen var samt glädjen över de nya vinterskorna jag köpt för ridningen. Då ser jag det… Det går inte publicera inlägg från WordPress- appen… WTF!?!?! Så. Nu försöker jag igen, men från datorn… Testar att publicera detta först och gör sen ett eget inlägg med första lektionen och inköpet jag är sjukt stolt och lycklig över!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.