söndag, sköna söndag!

Eller är det bara jag som känner så? Det kanske inte är det mest normala att känna faktiskt eftersom även jag lider av det kända fenomenet söndagsångest men denna söndagen har faktiskt varit skön!

Vi vaknade vid 8:30 även idag och innan klockan var 9 var jag utanför dörren, UTAN frukost i magen för att vara lite nyttig 😉 och gick min dagliga promenad, och vad skönt det var, knappt en människa eller bil ute, bara jag och mina förbannat ömma benhinnor! Men, det är faktiskt ändå skönt!

När jag väl kom hem blev det både müsli med fil, smörgås och kaffe. Det är lite konstigt för även om jag har superbra minne har jag på något sätt glömt av vad vi gjorde efter det… Hahahaha! Däremot vet jag att vi har varit på Ikano och inhandlat nya gardiner inför vintern, det passar inte riktigt så bra med vårgröna då, och även en underbart fin orkidé till mig och en ny skrivbordsskiva till Per, han ville ha en som matchar det övriga svartbruna som vi har. Det vi inte tänkte på när vi mätte och hade oss här hemma var att mäta djupet utan endast bredden så när vi kom hem var den nya skivan 10cm mindre i bredd, men, han sitter där nu och det verkar gå lika bra!

Sen har det blivit lite matlagning och frossande i skumbollar (förlåt mig, jag har syndat!!!) och även lite bakande av kolasnittar till mina söta kollegor och framför allt Cici som tydligen älskar dem. Frågan är hur just denna omgången går hem, de är lite fööööör bakade för att jag ska tycka att de är perfekta, men det är ju bara jag.

Sen har jag hittat ytterligare ett par stövlar, ytterligare ett par jag INTE provat… Hahaha! Men det går väl åt pipan även med de så vi får se var det slutar. Till helgen hägrar i alla fall Gällstad och Craft för inhandling av kläder att promenera i!

Nähä hörrni, jag ska bara fortsätta att njuta av söndagen och vad nu framtiden kan erbjuda.

Essence by Ecco

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “söndag, sköna söndag!”

  1. Vill bara för allas vetskap berätta att kakorna var godare än GODAST. Du är bäst Marika (tar gärna fler). Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.