Söndag

Då var det verkligen söndag, ångesten har sakta men säkert börjat krypa sig på och ja, varför är helgen inte tre dagar istället?

Dagen har varit lugn och skön, precis som jag hade hoppats på! Tog det lugnt på förmiddagen och vid 13- tiden mötte vi upp Satu och Jonas och pratade och myste ihop med lite kaffe och fika! Men innan vi cyklade ner till stan kom Per på att jag inte hade bakat bröd denna helgen, och det skulle jag faktiskt göra så när vi kom hem igen var det bara att sätta igång, tack o lov är det faktiskt ganska skönt bröd att baka, det jäser två gånger och däremellan är det inte mycket att göra.

När det hade jäst första gången satte vi i gång med maten, idag blev det ”Het fläskfilé i kokosmjölk med zucchini och citron” och det var klockrent! Kanske att jag var lite feg med chilin, tog bara halva när man skulle ha hela men det var allt annat än äckligt så nästa gång blir det faktiskt hela chilin. Jag åt lite pizza- sallad till och Per tog nudlar och pizzasallad och det var hur gått som helst!!! Kommer absolut att göra om det!

Kommande vecka jobbar Per sent och återigen kommer det bli en hel del jobbiga stunder, som alltid när han gör det, som alltid var tredje vecka! Men, jag ska rida ut stormen, jag har mina promenader och innan jag vet ordet av det så är det återigen fredag och älsklingen min är med mig igen!

Jaha, här har ni förresten dagens gryta, testa receptet, finns på tasteline.se!

Och Cattrin, burkarna vi pratade om är nedan, den största är köpt på ICA Maxi, de andra fyra på Åhléns!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

En kommentar till “Söndag”

  1. Faaaan… varför skulle ja läsa det här just nu för… nu blir ja ju dööö hungrig 🙂

    Ser verkligen skiiiit gott ut! Mmmm…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.