Slut på semestern!

Var tog 4 veckors semester vägen? Någon som vet? Någon som sett den?

Första helgen var vi i stugan, åkte hem onsdag eftermiddag eftersom vi var tvugna att se lägenheten som vi senare fick besked om att vi fick, flytt sker senast 2011-11-01 alltså! Yeah!

På fredagen kom Pers kompis från Norrtälje och åkte hem på söndagen.

Vad gjorde vi sen? Nada… Var hemma till onsdag morgon då vi åkte ner till stugan igen, en stuga och en lillstuga med ÖSREGN så det bar av till Ullared och GeKås två dagar i rad! Bra för plånboken? Njae *asg* Vi hann på den helgen att isolera lillstugan och även sätta upp panel på en av väggarna, eller ja, panel blir kanske fel, men brädor som fondvägg och till våren blir det att välja tapeter till de andra tre väggarna, ska bli SÅÅÅÅ ROLIGT!

Vi åkte hem på söndagskvällen och på måndagen skrevs det på lägenhetskontrakt OCH vi bytte även parkeringsplats i vårt garage. Sååå underbart då jag i fortsättningen slipper backa in parkeringsfickan.

Sedan rann tiden iväg på något sätt… Onsdagen passerade snabbt genom att jag fixade naglarna och färgade håret inför bröllopet. Även blommorna fixades den dagen! Och just det beslutet, att byta florist, ångrar jag inte en enda sekund!!! Säger bara Systrarna Grön för er som bor i eller befinner er i närheten av Linköping! Vilken service!!! <3

På söndagen städade vi det sista, dukade och piffade och efter det kom mamma och pappa upp inför vigseln och det bar av till Vadstena för att strosa lite, men tiden rusade iväg och efter lite mat i våra tomma magar skildes vi åt och älsklingen, numera make, drog oss hemåt för skönhetssömnen vi såååå behövde 🙂

Och så kom vi till måndagen… Numera vår bröllopsdag men fortfarande fina AnnaLenas födelsedag! Det bar av till frisören vid 8- tiden, och innan jag gav mig av hemåt igen lite kaffe att ta med till mig och älsklingen. Och sen blev det hett om öronen, våra vittnen och fotografer mötte mig i dörren, redo att göra dagen perfekt. Kaffet intogs mer eller mindre på stående fot, blombud från Heléne kom, Per och Jonas gav sig av mot stan för att hämta bukett, bröllopstårtan och buffén. Smink skulle på och klänning och skor… Och iväg åkte vi, finkläder på, blommor i högsta hugg och likaså paraplyerna.

Gamla Linköping bjöd som vanligt på avslappnad miljö, kanske inte SÅÅÅ vanligt men även regn och en underbart lite söt kissekatt som Satu så klart förevigade men även uttryckte att han/hon förstörde fotografierna. Men jag protesterar inte, älskar när det inte är så stela kort! Dessutom var ju katten för jä**a söt! *asg*

Klockan 14 stod vår vigselförrättare redo och nej, självklart kunde jag inte hålla tårarna borta denna vigseln heller. Bara att inse fakta, jag är en känslomänniska! Förevigande av familjerna på slottsgården blev det innan vi gav oss av hemåt för lite skumpa och mat samt tårta och ja… Dagen kunde inte blivit bättre! Tack alla som var med och gjorde dagen underbar och alla ni som lyckönskade oss via Facebook!

I tisdags var vi på besök ute hos Satu och Jonas då min underbare far har varit sååå nyfiken på deras katter och även lilla hunden Sara sedan vi blev vänner, det var dags att stilla hans nyfikenhet. Vi åkte vidare till Norrtälje och var där till torsdag lunch innan det bar av hemåt igen.

Dejt med Satu och Jonas i fredags blev det med fika och bio-besök och efter det har vi tagit det lugnt. Ja, bortsett från mina promenader som jag bara SKA sätta igång med nu igen! Tusan om jag inte får rutin i det igen!!! dagens runda, 4,12 km gick på 35,26… Ganska nöjd faktiskt med tanke på att förra årets bästa var på 36 minuter!

Imorgon hägrar jobbet, hade lätt kunnat vara hemma lika länge till men saknar kollegorna…

Hoppas ni har haft en bra helg, imorgon kör vi igen!!!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *