Skölj dina grönsaker

Ja, det är mitt råd för dagen… Jisses vilken lördagsnatt och söndag jag fick för att jag INTE sköljde av salladen jag åt till min tacos i lördags.

Matförgiftning är nog inget jag önskar någon av de jag inte har kontakt med längre. Trodde att matförgiftning var mildare än magsjuka men icke!

Att dessutom vara ensam hemma med sin 3- åring när det kommer gör det lite mer intressant. Som tur var hann jag lägga Saga och hon vaknade inte enda gång av mina vändor till badrummet, och det är ganska otroligt med tanke på att jag rände där en gång i timmen från 20:40 till 05 ungefär…

Men, jag har mina föräldrar och tack gode gud för dem! De kom upp vid 11- tiden och hade då köpt med sig proviva, vätskeersättning och coca cola. Från att de kom slapp jag besöka toaletten för att få upp något och jag är SÅ tacksam för det! Vid 16- tiden åt de andra tre korvstroganoff och jag fick, även här som en skänk från ovan, kokt torsk med ris.
Fick snällt erkänna mig besegrad och skicka SMS till mina underbara kollegor om att jag inte kan komma idag men imorgon så tusan ska jag vara tillbaka på jobbet igen. Det är verkligen skönt att LÄNGTA till jobbet och vilja gå till jobbet!

Under dagen som gick kom idén upp om att Saga kanske skulle följa med mormor och morfar till Borås och hon var helsåld och kunde inte sluta tjata på om att de skulle åka. Men tomheten som uppstod när de gått utanför dörren var svår. Varken make eller dotter hemma och det troligen för flera daga framöver… Urk. Men jag somnade visst redan vid 20- tiden då jag missat flera meddelanden och vaknade vid midnatt för att egentligen bara somna om efter att ha druckit upp det sista av vätskeersättningen.

Så, nu ska jag äta upp sista biten smörgås, barkis, och dricka mer vätskeersättning och Proviva och under dagen ta en dusch så jag är redo för morgondagen och jobbet! Saknar kollegorna och garven som kommer lite då och då.

Ta hand om er!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.