Skam den som ger sig!

japp, jag vet att jag har klagat och haft mig på bloggen men ärligt, var fan (ursäktar INTE språket) ska jag annars få hur mig hur jag mår?

1. Det är inte BARA att skaffa nytt jobb, de växer inte på träd! 2. Jag råkar faktiskt trivas med kollegor och även jobbet! 3. Den lön och de förmåner som arbetsgivaren faktiskt har är något utöver det vanliga! Så, med det sagt, be mig inte byta jobb eller komma igen, för det hjälper inte! Finns där för mig istället! Det är det enda jag ber er om! Inte ett smack mer, inte en krona mer!

Sen råkar jag trivas LITE för bra hemma och därför har jag konstant hemlängtan! Älskar att vara i närheten av Per, älskar att bara kunna vrida på huvudet och se hans underbara varelse! Promenaderna jag har börjat med är också bland det bästa jag har gjort och jag njuter av varenda minut på den 38-40 minuter långa promenaden jag tar 6 dagar av 7 varje vecka.

Sen att jag som person får arbeta mycket med hur jag mår, det är ingen nyhet för fem öre och tyvärr påminns jag dagligen av hur jag har mått, hur mycket bättre jag mår idag men jag har en bra bit kvar. Sen är det andra saker jag inte kan påverka själv men som förhoppningsvis kommer tids nog och det har jag accepterat, alla andra måste göra detsamma dock.

Så, det var det.

På jobbet idag fick vi en jättemysig nyhet, kollegan Jessica fick i går sin andra son, en liten Vincent. Sånt kan göra en riktigt glad!

Och, i helgen blir det mys med vänner och sysslingarna. Ska ju försöka hitta lite kläder också för mina promenader på Craft i Gällstad. Har glömt att berätta förresten att mina ”gummiskor” inte kommer då de har utgått… i det fallet säger man bara jäkla skit, jag som längtat efter dem!

Jaha, nähä hörrni, hoppas att ni har haft en bra vecka så här långt! Kram

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

8 reaktioner till “Skam den som ger sig!”

  1. jamen Marika kom igen nu …. nej jag bara skoja, klart man måste gnälla av sig lite ibland! En blogg är väl ett utmärkt ställe för sånt. Visst blir man glad av bebis! Ha det så bra så ses vi imorgon!

  2. Gumman, det är helt okej att klaga och ha sig, trivas bäst hemma och att säga jäkla skit åt gummiskorna 🙂 Alla är vi uppåt ibland och nedåt ibland! Det är inte mer än så! Du är skitdukig med prommisarna. Det är ju inte annat än att man blir inspirerad!

  3. Helt rätt, be inte om ursäkt för språket, ut med det bara. Jag vill i alla fall ha kvar dig på jobbet, vem ska jag annars gnälla till 😉 Jag har ju ingen blogg.
    KRAMAR

  4. Kul att få hjälpa till och kunna muntra upp lite 🙂 Gör mitt bästa vet du…hihi.. Hoppas du får en underbar helg!! Kramar Jessie

  5. Jag skickar en kram till dig, vet inte om det hjälper men kanske lite 🙂
    Jag tycker i alla fall att du är superduktig som är ute och motionerar varje dag, du ska vara stolt över dig själv 🙂

  6. Tack Elin och jodå, det hjälper allt 😉 och tack, promenaderna är underbara och än så länge, både när jag inte fryser ihjäl eller blir blöt som en katt, så njuter jag 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.