Sista vilan

Saga har passerat 8 månader med en vecka och igår var hon och sa farväl till sin gammelfarfar i Norrtälje kyrka. Älskade unge vad duktig hon var!!!
Vi beslutade oss för att gå till kyrkan för att försöka få henne att sova lite innan, gäller att skapa så goda förutsättningar som möjligt. Och jodå, hon fick väl en sisådär 20 minuters sömn innan vi var tvungna att gå in i kyrkan och väcka henne… Kändes inte snällt men alternativet var att hon skulle bli väckt av kyrkklockorna och det kändes värre!
I kyrkbänken satt hon och lekte med näsduksförpackningen och ibland den lilla bok jag hade med till henne. Att hon däremot fick för sig att börja mamamsmamama prata precis innan vi skulle gå fram till kistan, ja, det var väl inte vad jag tänkt mig men lättade upp stämningen gjorde hon.

På minnesstunden fick hon så mycket beröm så jag blir alldeles varm i hjärtat och det var en trött dotter som låg utslagen i vagnen efter få minuters promenad på vägen hem.

Tyvärr är det nog inte långt kvar innan vi gör samma resa igen, gammelfarmor mår sedan några dagar inte bra och kommer förenas med maken sin väldigt snart,

Vi saknar dig Harry men jag är så glad över att få lära känna dig och lycklig över att du hann träffa Saga.

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *