Sandpapper

Japp, då har man jobbat igen, och under tiden man är på jobbet kryper tiden fram men när man väl lämnar bygget och tänker tillbaka så undrar jag varje gång var de åtta timmarna tog vägen någonstans!

Men nu, när man sitter i soffan hemma med sandpapper på insidan av ögonlocken, så kan jag inte påstå att jag vill tillbaka, skulle nog kunna sova dygnet runt som det känns just nu. Men, det är fredag imorgon! Underbara fredag! Jobbar sent även imorgon men vad tusan, vi får ju fredagsfralla!!! Dessutom tar jag bilen imorgon för att inte komma hem för sent. Ullared baby, here we come!

Har insett att jag blir nojjig också när det nu är mörkt ute… Har slutat gå med musik i öronen och tittar mig konstant över axeln så fort jag är ute och går. Vill inte att det ska bli så men är det konstigt att man inte känner sig trygg efter våldtäckterna i Örebro? Polisen körde förbi mig vid ett tillfälle och det enda jag ville var att bilen skulle köra på cykelbanan så jag kunde få gå brevid… den ni! Kan man boka dem för 40 minuters promenad 6 gånger i veckan? *asgarv*

Såg någon förresten Arga snickaren igår? Skulle kunna döööö för att få hjälpa till i det stallet hahah, synd att det är så långt bort bara! Tror det var utanför Västerås… Men vad de lyckades även med den renoveringen och jag lipade som vanligt! Vad de underlättar för par som inte lyckas själva och han har ju sååååå rätt i att man måste prata och samarbeta med varandra!!!

Och med det avlutar jag dagens inlägg, vi får se när nästa kommer 😉 Troligen efter GEKÅS- besöket i helgen 😀

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.