Så glad!

lördagen 11 april var vi på bröllop!!!

En vigsel och en fest jag långt ifrån hade räknat med att vi skulle bli bjudna till så när inbjudan damp ner blev jag så lycklig och glad! Litet, eller nja, ett stort bevis på att vi har funnit vänner som uppskattar vår närvaro.

Såååå, jag ville unna mig lite i samband med detta. Klänningen hittade jag på asos.com vid jul och efter många om och men kom den hem med posten. Men jag ville mer! Så, frisör och smink bokades och vad jag är glad för det idag! Jag har aldrig, och då är det verkligen ALDRIG känt mig så fin i hela mitt liv! Allt var så perfekt!

Sen att dagen i övrigt också var det gör inte saken sämre! Mamma och pappa var barnvakter för Saga, solen strålade från klarblå himmel, det underbart fina brudparet sa JA till varandra och vilken fest efter det! Maten var klockren, talen många och jag förstår att de är älskade för så mycket kärlek från vänner var längesedan jag upplevde!!!

Tack Cecilia & Erik för att vi fick vara med att fira kärleken mellan er!!!!

IMG_9028.JPG

IMG_9058.JPGIMG_9041.JPGIMG_9054.JPGVi är bjudna på två bröllop till, ett i slutet av maj och ett i oktober. Maj-bröllopet får jag rodda själv men jag tror tusan gubbar att det i oktober får en liknande lösning. Det mysiga är att det sistnämnda bröllopet är också ett sånt där jag hoppades men inte visste om inbjudan skulle gälla oss eller ej. Är sååååå glad över de vänner som tillkommit sedan Saga kom till jorden, och för de som accepterat ATT hon har gjort det! Puss på er!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *