Passerat 33 år

Japp, igår gjordes det. Känner jag mig äldre? Nope, inte en dag! Vi pratade faktiskt om det när jag var och fixade naglarna i fredags, detta med att tiden har gått så väldigt fort sedan Saga föddes, igår var passerade hon 4 veckor och imorgon är hon 1 månad gammal, men det känns som igår hon föddes… En av nageltjejerna bekräftade just det, att barnen blir äldre men föräldrarna känner sig inte en dag äldre än när de föddes och jag tror på något sätt att när man får barn, eller umgås med barn tror jag nog också faktiskt, att tiden liksom står still. Man har så mycket uppmärksamhet på de små liven att man på något sätt ”glömmer” sig själv, i alla fall åldersmässigt. Och inte mig emot, behöver absolut inte bli äldre nu hi hi!

Saga och jag vaknade till liv vid halv åtta ungefär, kvart i nio väckte vi lilla pappan som låg i gästrummet för att få en hel natts sömn i kroppen innan kommande arbetsvecka börjar. Efter frukost och ytterligare en matning av Lillstrumpa gav vi oss av mot Tornby för att inhandla min present. Och detta låter nog jättetråkigt, men jag önskade mig, och fick, en extern hårddisk av min älskade make! Det har inte känts bra att hela tiden bränna allt på skivor för programmen kan ändras, de kan försvinna osv och självklart kan även hårddisken göra det men det är ”smidigare” att ladda över allt på en hårddisk eftersom man kan göra det hela tiden. På en skiva gäller det att samla allt samtidigt och bränna då det inte går att bränna nya saker på en redan använd skiva. Så, den inhandlades och sen kilade Per in på Team Sportia medans jag fortsatte mot Plantagen för att hämta ut de rosor jag fått i födelsedagspresent av dem. Det får man som medlem, iofs ”bara” 7st men de är underbart fina ändå! Ljusrosa blev det i år. Under promenaden dit ringde de från bästa floristen i stan, Systrarna Grön, och meddelade att jag hade blommor som skulle levereras under dagen. Lilla jag blev nyfiken så klart men hade mina misstankar om den ”skyldiga”. Rosorna hämtades ut och vi kilade in på ICA också för att köpa lite saker för bakning som vi inte orkade ta hand om i fredags under veckohandlingen.

Väl hemma blev det mat igen för Saga och sen somnade hon så gott så då passade jag på att göra fler kladdkakemuffins, hade bara 6st i frysen och vi skulle bli 8st på kalaset.

Blombudet kom strax innan 13 och jodå, mina ”misstankar” stämde, men blommorna, de bästa pionerna jag sett på länge, var från två avsändare och inte bara en. Återigen, TACK Heléne och Sandra för uppvaktningen på min dag och gratulationerna till vår älskade dotter. Som jag skrev på Instagram när jag fick blommorna, ÄLSKAR pioner och älskar vänner som känner till det!

Mamma, pappa, Patrik och Sabina kom vid 14- tiden, pappa, Patrik och Sabina åkte ihop med Per till stan för att inhandla lite mat och jag ”hamnade i säng” med Saga som blivit hungrig igen vid det laget. Hon somnade om gott efter maten vilket så klart gästerna inte tyckte var så roligt men Sagas mamma, lilla jag alltså, var väldigt tacksam för det! Kakor, bullar och muffins togs fram och placerades på köksbordet, kaffet serverades och vi ”högg” in. Satu och Jonas kom förbi och fick lite fika i magen också och underbara ni, tack för att ni hade tid att komma. Vet hur mycket ni har att stå i inför bröllopet som är kommande helg!!! Det betyder jättemycket för mig!!!!

Men nu till vad flickorna i familjen fick! Vi kan börja med mig, tror det är lättast hi hi.

Per gav mig då extern hårddisk och sen med glimten i ögat ett par handstärkare. (Får nämligen inte ur babyskyddet ur isofix- hållaren i bilen).
Mamma & pappa gav mig pengar, precis som önskat, till ett par nya promenad/joggingskor.
Morfar & Taina: Pengar som kommer gå till både kofta och ovan nämnda skor.
Farmor: Pengar, som går till en ny GANT- kofta.
Patrik & Sabina: Ett dessert- & ostvin som kommer avnjutas när amning av Saga är avslutad. Fick också en chokladkaka med lingon och blåbär tror jag det var. Ska bli roligt att testa. Bra att det var vit choklad dessutom eftersom jag inte är förtjust i choklad mörkare än mjölkchoklad.
Satu & Jonas: Boken Lust, med Satus snygga ben på omslaget! En termomugg från Sagaform, perfekt till blivande Lattemorsan *asg*, nej, allvarligt, har tittat på just de muggarna i två eller tre år tror jag och nu har jag äntligen en!!! Fick också ett te med citron och en honung! Jag som inte har honung i teet förutom hos farmor (bara jag som skulle använda det och då tar det väl ÅR innan en normalstor burk tar slut) ska nu njuta som tusan av denna lilla, mer lagom storlek, burk tills sista droppen är slut 🙂

Nu till de många presenterna, till vår älskade Lillstrumpa, spottkobra, skitunge, Saga (kärt barn har många namn 😉 )

Mamma och pappa hade med sig presenter från klanen Carneskog: En bok i tyg med olika djur och deras svansar var i olika material och mönster som sticker ut lite från boken och med lite ljud i. Samt, kläder från Polarn och Pyret: En body, ett par byxor och ett två-pack strumpor.
Satu och Jonas hade med sig en tröja från Polarn och Pyret.
Mamma och pappa gav Saga en body och ett par kort- byxor, även det från Polarn och Pyret samt ett par jeans från Esprit med små volanger på benen.
Patrik och Sabina hade med sig en väldans massa kläder: En sommarbyxdress med neonoranga detaljer, ett par lila plyschbyxor, en sommargrön blus, en mintgrön body och en rosa pyjamas med Brummelisa. Sabina hade också med sig två klänningar med tillhörande underbyxa från henne släktingar i USA som är bedårande söta!

Och ja, P.o.P-s kläder är en favorit så nu längtar jag jättemycket tills allt passar. Mammas och pappas inköp passar dock redan nu då jag bad om den storleken.

Nedan är bilder på allt. Nu börjar Lillstrumpa gny från sängen så det är väl dags för ny blöja och lite mat, sen ska hon och mamman gå ut på en liten promenad för att mamman ska få röra på ”fläsket”.

Ta hand om varandra!!!!

 

20130630-134330.jpg

20130630-134342.jpg

20130630-134352.jpg

20130630-134400.jpg

20130630-134409.jpg

20130630-134419.jpg

20130630-134427.jpg

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *