Oouuppss, I did it again!

Hahahhahaha!

Japp, jag sprang lite igår på promenaden och har idag en skön, underbar, molande träningsvärk i lite olika delar i benen!!! Me like!!!

Sitter faktiskt fortfarande hemma och har inte speciellt bråttom, vanligvis brukar jag vid denna tidpunkt stå på stationen och vänta på tåget men inte idag. Ska bara ”kila förbi” läkaren och kontrollera en sak som stört mig lite mer än en vecka och då ska det också kollas upp så klart!

Men 10 + utanför fönstret vet jag verkligen inte inte om jag tycker om… Risk för regn gör att jag inte ”kan” ha min svarta jacka eftersom det då rinner rakt igenom, men vinterjackan, som är någorlunda vattentålig, är ju nästan lite för varm… Men, hellre torr och varm än kall och blöt.

Har bokat klipp och färgtid också, har beslutat mig för att faktiskt spara ut lite längd på håret igen för att ha lite valmöjligheter med håret, nu hänger det bara där och usch vad tråkigt! Men, iofs, att sätta upp det i en toffs är också tråkigt, men det finns olika tofsar och det går SJÄLVKLART ha det utsläppt också vilket gör att jag har två val i alla fall jämfört med det enda nu, hahahaha!!!

Nähä, får väl äta upp min frukost och ta igen mig lite, sätta lite förstärkningslack på naglarna, och sen bär det väl iväg.

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.