Ny tisdag

Ny dag, ny vecka, ny tisdag!

Utanför fönstret är det grått och det regnar REJÄLT då och då, men vad gör det?

Idag, om knappt 40 minuter ska jag träffa barnmorskan igen, få höra Knoppens fina hjärtljud och vad jag vet kommer även ett datum för eventuell igångsättning att bokas in. Känns konstigt på något sätt men det är lika bra att ta för givet ATT det blir så än att det kommer igång innan beräknat förlossningsdatum. Kanske att jag inte blir SÅ besviken då även om jag redan nu är otålig ha ha

Efter besöket på Kvinnohälsan ska jag sätta mig i bilen och åka ”raka” vägen till Norrköping och träffa fina Lina igen med lilla Alice men idag får vi också sällskap av Angelica! Förra tisdagen träffade jag dem var för sig men idag lyckades vi få till en dejt alla tre vilket ska bli sååååå mysigt!

Det som jag INTE riktigt vet något om ännu är vilka skor jag ska få på mig… Gummistövlar hade nog varit kanon, OM jag hade vetat att jag fått av dem när de väl kommit på ha ha! Vi får se med andra ord… Har några minuter på mig innan det är dags att ”krypa” mot bilen.

Hoppas ni får en kanontisdag!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

4 reaktioner till “Ny tisdag”

  1. Det gick bra! Hjärtljuden är som de ska och nu är Knoppen helt fixerad! Ang igångsättningen så bokas den tiden nästa besök 4/6 OM inget har hänt innan dess. Då blir det 15/6, men om förlossningen kommer igång av sig själv innan dess tas tiden självklart bort. Så vi får inte gå över tiden mer än 14 dagar utan då sätter man igång allt på ett eller annat sätt.

    Kram

  2. Aha, då är jag med. Trodde du skulle sättas igång i förtid av någon anledning.
    Kram

  3. oookej, nej nej, inga problem än så länge så det ska väl starta naturligt om vi har ”turen” på vår sida 😀 Kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *