Nu kommer fortsättningen

(nu, nu, nu får du fortsätta läsa Gunilla ;))

Jo, jag tror att anledningen, får se om jag kan skriva det kort men ändå så man fattar, till att jag mår som jag mår och framför allt tar väldigt illa upp när jag uppfattas som kall och tydligen ingen bra vän beror på att jag under mer eller mindre hela min uppväxt upplevt mig själv som någon slags reserv. När kompisarna (i mina ögon) inte hade någon annan att leka med/vara med/festa med osv då ringde de mig. Var det fler som var med har jag alltid känt mig som femte hjulet, alltid i vägen, ingen som vill prata med mig eller ens visar intresse. Tyvärr har jag känt så här fram tills att jag var 25/26 år något sånt och eftersom det har känt så såpass länge kommer det väl först nu, nu när jag mår bra i övrigt låter jag de känslorna komma fram och jag blir då livrädd att de vänner jag fått i bland annat Länghem via basketen och här uppe i Linköping/Norrköping kommer ”misshandla” mig på samma sätt, eller njae, det beskriver nog inte känslan riktigt heller, men kanske snarare glömma bort mig eftersom jag är en ”utböling”, jag har inte varit med i något av gängen från början och behöver på något sätt arbeta mig in och att göra ett snedsteg är nog min största fasa. Jag har mycket att förlora känner jag.

Mamma, vet du om du har kvar MP3- skivan med ”Självkänsla nu”? Då vill jag gärna låna den igen!!!

Någonstans vet jag vad jag går för, någonstans förstår jag vad mina vänner säger till mig om att de faktiskt inte går någonstans, men eftersom jag inte fått höra det tidigare så tar det väl (förlåt nu kommer jag svära)fan så mycket längre tid att få in i skallen som under ca 20 år fått höra/uppleva annat…

Ni vänner jag fått via basketen i Länghem är något utöver det vanliga, omtänksamma, goa, ärliga och ja, ni anar inte hur mycket jag saknar er när jag inte bara kan ”kika förbi” på kvällen, något som kanske inte hände varje vecka innan men det hände i alla fall! Johanna, Malin, Greta och Ella, MISS YOU!!!

Ni kollegor på E.ON som jag på något sätt har kontakt med dagligen har också gett mig så otroligt mycket, ja, utöver den inte direkt vackra dialekten då *ler*, ni visar att man är välkommen som man är, det är ok att fråga, det är ok att vara osäker men samtidigt växa varje dag. Cici, Heléne, Carro, Gunilla, Therese, Fia, Elin, Malin, Jessica ja, ni är tack o lov några stycken!!! OBS! Krizza, du räknas in i detta gäng!

Satu, vad ska jag säga? Med den lilla historien om hur vi träffades hade det kunnat gå käpprätt åt helvete egentligen! Men, du finns där, jag älskar dig för det, och när du/ni, räddade oss efter inbrottet och lät oss sova hos er på natten, insåg jag att jag kommer saknar dig enormt om ni tar steget och uppfyller drömmen om att bosätta er i Skåne istället. Då kanske det blir att vi faktiskt ringer till varandra 😉

Jessica (Jecica), min lilla ängel på västkusten! Min radarkollega på Telia som fanns där när det var riktigt jobbigt och som gett mig många skratt i de flesta lägen!

Förresten, varför pratar man inte i telefon längre? Varför jag inte gör det vet jag nog förklaringen på eftersom jag pratar ca 6 timmar i telefon varje dag, men ändå!!! Är det för dyrt eftersom väldigt många bara har mobiltelefon? Äh, det var bara något jag kom  att fundera på.

Hoppas ni förstått lite vad jag skrivit i alla fall, och bryter jag ihop, så ska jag försöka inse att ni finns där, ni bevisar det för mig nästan varje dag! Men glöm inte, jag finns här också!  Nu hägrar i alla fall hårblåsning av håret och sen sängen, jobb imorgon igen, vad gör man inte för att kanske få lite lugn och ro på jobbet?

Nattis!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

11 reaktioner till “Nu kommer fortsättningen”

 1. Fördelen med Länghems tjejerna är ju att ingen av oss varit med från ”början”. Det är ingen vänskap sedan barnsben utan vuxna människor som hittat varandra och det är mycket bättre!

 2. Jaa du Miqa..där kanske du slog huvet på spiken! Hoppas kan man ju för det är ju hiskelit så mycket enklare att bearbeta problemet om man vet vad problemet är, eller hur!
  Hoppas din helg blir kanoners efter jobbet 😉 här ska ut å cyklas å äta god mat =) där va jag allt lite ego för vi har huvudrätten haha kram på dig!

 3. Älskar dig med och jag finns även om jag råkar finnas någon annanstans.. vilket förövrigt kanske inte blir så än på ett tag 🙂
  Hos mig är du inte reserv! Har inga sådana.. Du är speciell och det vet du att jag tycker, du vet vad jag tycker om självförtroendet ditt med 😉 Du borde bära huvudet högt och le åt det dugliga härliga och mycket vackra person du är!

  kram kram

 4. Ledsen o höra Marika.
  Tänker inte skriva att jag förstår eller försöka begripa mig på det efter ett blogginlägg men jag hoppas att du vet att du alltid är välkommen och att vi mer än gärna kommer och äter kladdkaka eller åker på utflykter med dig/er.
  Saknar er och jag tycker det var alldeles för länge sen vi gjorde något roligt tillsammans.
  Stor Kram och ta hand om dig !
  Vi tycker om dig mycket 😉

 5. Meeeen vad avis jag blir!!! Hahahah!!! Hoppas ni får bättre väder än vad vi har här i alla fall och jobbet gick kanon idag och jag gick därifrån med lätta steg! Kram

 6. Tack Jonte och jag/vi saknar er också!!!Det blev väl lite för kort fika förra gången och hmm, någon kladdkaka kan jag nog slänga ihop till nästa gång 😉 Stor kram tillbaka och ta hand om din älskade sambo!!! Och kissarna och så klart lilla Sara tills vi ses nästa gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.