Nu har jag bestämt mig för vilken ring

som får äran att ”ersätta” de två som stals vid inbrottet som var mormors två vigselringar. Det har varit jättesvårt men igår gick jag igenom Efva Attlings sida och hittade ”den” med stort D!

Ringen ska dock vara i rött guld och inte vitt, lite för att jag bara har rött guld numera. Jag är väl en av de människor som inte har något emot att blanda vitt och rött guld så blir det något i vitt guld alt silver (som ärligt talat faktiskt ser likadant ut så varför betala mer för vitt guld?) så kan jag ändå ha dem ihop, och det spelar ingen roll vad andra säger om den saken. Alla har olika åsikter tack och lov! Det blir nog dock att jag beställer den i slutet av maj, början av juni som tidigast, så att jag verkligen är säker på min sak!

Dagen har varit ok i dag, trött som ett vrak så man satt lite och skrattade på jobbet, åt mer eller mindre ingenting, men men. Så kan dagen vara ibland, inte mer med det.

Nu på kvällen fick vi nys om att en tjej som spelar innebandy med Per skulle spela korpenmatch så vilka infann sig inte om vi två?!?!? Haha, snorkallt men solen hittade fram till slut, bättre sent än aldrig tror jag det kallas men i det fallet var det nog aldrig för mina händer var redan då blå och det var bara att sätta sig i bilen och styra den mot Sibylla där dagens kvällsmat intogs! Yummie!

Hoppas ni har haft en bra dag kära vänner!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

En kommentar till “Nu har jag bestämt mig för vilken ring”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.