Nedräkning

Och nedräkningen är till den första ledigheten sedan semestern!!! Två dagar arbetstidsförkortning väntar torsdag och fredag och fasen vad jag längtar!

På torsdagen blir det väl inte direkt mkt sovmorgon för jag har planerat in att ta en liten roadtrip till göteborg och fd.kollegorna på Telia! Hälsa på och äta lite lunch med en del av dem i alla fall! Saknar salladsbuffén varje dag så jag hoppas den finns kvar! På vägen hem blir det att hälsa på Mia, Fabian, Felix och kanske Jonah, vet inte hur han jobbar men resten är hemma har jag fått veta.

På fredag ska ag ”bara” lämna in bilen för oljebyte och det ska ske redan 09:30… Hur tänkte jag där? Hahahah! Men sen, sen, sen ska jag bara ta det lugnt, ev. åka och provköra en ny bil som jag inte vill låta den glida ur händerna på oss!

Är det någon förresten som vill köpa en Peugeot 308SW, 10:a som hämtades ut 100430 och har gått 1000 mil? 159 000 kr säljs den för och då ingår självklart fyra dubbfria vinterdäck på aluminiumfälg! Nypris 199000 kr och 10000 kr för däcken.

Näpp, nu ska jag äta frukost och sen ska jag bege mig till jobbet, får se om det fortsätter att ösa ner som det gör just nu.

Kram

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oäntligt <3

2 reaktioner till “Nedräkning”

  1. Den bilen vi har hittat kan vi bara reservera till på torsdag så jag KANSKE drar mig nedåt på fredag istället, men allt hänger egentligen på att min rygg inte pallar. Men jag hör av mig när jag vet hur jag mår! KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.