Något duktig är jag!

Första dagen, startvikt 69,5 kg.

Att komma till jobbet och mötas av godiset jag själv köpte till kollegorna på hemvägen från Mallis var första utmaningen. Men det var inte ens svårt att låta bli!

Frukosten passerade, lunchen passerade… sen kom en av de närmsta kollegorna och började riva i frysen.

– vill du ha? Frågade han. Och det var biskvier han syftade på. I fredags satte jag i mig en samt en chokladmousseboll. Idag var det lätt att säga nej. Sen att han fick hämta hakan i golvnivå är en helt annan femma. Hittade en ledig plats på fikat, rakt framför tallriken med ovan nämnda biskvier. Och har inte ens svårt att låta bli! Så stolt över mig själv!!!


Som ni ser, mitt framför näsan stod de!

Väl hemma, med dotter i släptåg och middagstillagnkng hägrade, öppnade jag kylskåpet och såg gårdagens aktivitets resultat…


Gaaaah! Jag gör det inte lätt för mig själv precis! Det roliga är att jag tog beslutet om inget godis eller bakverk EFTER att vi gjorde chokladbollarna! 

Men, jag har låtit bli och får jag som jag vill får dottern snart på sig pyjamasen och bäddas ner i vagnen för att där få somna när jag går min ca 5 kl långa runda. Håll tummarna för mig, både när det gäller att komma iväg samt att hon faktiskt somnar!

Ta hand om er!

Författare: Marika

Västgöte som flyttade öster ut för kärleken och blev världens lyckligaste maka i augusti 2011! 1 Juni 2013 blev vi dessutom stolta föräldrar till vårt älskade mirakel, Saga. Vi älskar dig oändligt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *